Nedjelja, 28 travnja, 2024

Bijeljina: Ženi sa ramena uzeo torbu u kojoj je bilo čak 300.000 KM

Preporučeno

Pripadnici Sektora kriminalističke policije PU Bijeljina identifikovali su izvršioce ovog djela, koje su locirali i lišili slobode.

Bijeljinska policija je rasvjetlila nesvakidašnju krađu koja se desila 28. marta ove godine. Naime, radnica jednog preduzeća je prijavila da joj je ukradena torba u kojoj se nalazilo čak 300.000 KM.

– Uviđajem je utvrđeno je, da je u ulici Meše Selimovića u Bijeljini od radnice pravnog lica otuđena torba u kojoj se je nalazila veća količina novca. Po izjavi oštećene torbu je otuđilo NN muško lice koji se je nakon izvršenja djela udaljio u nepoznatom pravcu – saopšteno je iz PU Bijeljina.

Upravo se čita:  Ramo Isak o hapšenjima: Malo mi je ovo neozbiljno... Šta se čekalo godinama? To je trebalo odmah riješiti ako je bilo dokaza

Pripadnici Sektora kriminalističke policije PU Bijeljina identifikovali su izvršioce ovog djela, koje su pronašli i uhapsili.

Izvještaj je podnesen protiv tri lica M.T. koji se nalazi u bjegstvu, te lica D.B. i S.S. koji su uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predati u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Biejljini.

Okružni sud u Bijeljini licima D.B. i S.S. odredio je jednomjesečni pritvor zbog počinjenog krivičnog djela ” Teška krađa”.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Najavljen za 9. maj: Veliki skup otpora građana sa motom ‘Svi za Bosnu, Bosna za sve’

- Adil Kulenović, predsjednik Kruga 99 danas je istakao da nažalost, živimo u vremenu kada se odvija posljednja faza...

Još vijesti za vas