Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Ognjen Vranješ postavio uslove za povratak u reprezentaciju: Evo šta traži od Fudbalskog saveza BiH

Preporučeno

Prvi put otkako se pojavila informacija da bi se Vranješ mogao vratiti u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, Ognjen Vranješ je progovorio o toj mogućnosti

Pred utakmice baraža UEFA Lige nacija jedno od glavnih pitanja koje se postavlja je to: da li će novi selektor “Zmajeva” Duško Bajević vratiti u reprezentaciju Ognjena Vranješa?

Javnost je podijeljena, ali se čini da je, ipak, više onih koji ističu da je Vranješ potreban “Zmajevima” u duelima sa Sjevernom Irskom u Zenici 26. marta, a svi se nadaju na istom mjestu i 31. marta protiv pobednika duela Slovačka – Republika Irska.

Prvi put otkako se pojavila informacija da bi se Vranješ mogao vratiti u reprezentaciju Banjalučanin je progovorio o toj mogućnosti:

-Imam veliki broj prijatelja u sva tri naroda i dobijam od njih svakodnevno poruke podrške jer sam prolazio kroz jedan težak period u karijeri i životu. Preživjelo se. Ako me pitate za reprezentaciju BiH i povratak u nju, moj odgovor je – ne znam! Situacija nije baš jednostavna, slažete li se sa mnom?

Otkrio je da je razgovarao sa selektorom Dušanom Bajevićem u Grčkoj.

– Jesam, i to nije tajna. Gospodin Bajević je korektan čovjek i trener, često se vidimo u Atini. Razgovaramo o svemu. Pričali smo otvoreno. Ja ne bih da iznosim detalje u javnost, ako selektor Bajević ima tu potrebu onda pitajte njega. Kao što sam rekao sve je, mnogo, mnogo komplikovano – kaže Ognjen Vranješ.

Dobro, a pod kojim uslovima bi se Ognjen Vranješ vratio među “Zmajeve”?

-Što se tiče selektora Bajevića s njim bih se lako dogovorio oko svega, već sam rekao da je izuzetno korektan i profesionalan, pokazao je to u razgovorima koje smo vodili. Čini mi se da je i on svjestan situacije u koju se došlo ne mojom, ali ni njegovom krivicom.

Fudbalski savez BiH treba da Vam se javno izvini?

-Slažem se. To svakako trebaju da urade oni koji su napisali saopštenje protiv mene, ali…

Hoćete da kažete da ni tada nije sigurno da ćete zaigrati?

-To ste Vi rekli. Oni trebaju da urade prvi korak. Ljudi iz Saveza. Što se mene tiče uvijek sam tu za razgovore, akcije, dogovore, na usluzi… Ako trebam, i kome trebam, zna gdje može da me nađe!

Izvor: sportdc.net

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Odzvonilo onima koji ne žele raditi? FBiH želi razdvojiti one koji traže posao od onih koji su na birou radi osiguranja

Hoće li Federacija BiH kroz novo zakonsko rješenje uspjeti riješiti dugogodišnje pitanje i izazov razdvajanja aktivnih tražitelja posla s...

Još vijesti za vas