Subota, 4 svibnja, 2024

Građani se žale da ulice nisu očišćene; Gradonačelnik Stanivuković sa zimskom službom obišao Banjaluku: “Kritika pada brže od snijega”

Preporučeno

Iz Gradske uprave Banjaluka poručuju da su uprkos intenzivnim padavinama, svi putni pravci na području grada prohodni, a da su ekipe zimske službe na terenu.

Zbog novih snježnih padavina usporeno se saobraća na dionicama u većem dijelu BiH u kojem od jutarnjih sati pada snijeg.

Snježne padavine prekrile su i Banja Luku, gradonačelnik ovog grada Draško Stanivuković susreo se sa kritikama povodom neefikasnog čišćenja pojedinih banjalučkih ulica i dijelova grada, na svom zvaničnom Facebooku pojasnio šta su prioriteti u čišćenju te objavio fotografije na kojima je i sam sa zimskom službom obišao teren:

Upravo se čita:  Napad na Baščaršiji: Žena spriječila džeparoša dok je pozirala za fotografiju

“Kritika pada brže od snijega, ali pokušat ćemo očistiti oboje. Od ranih jutarnjih sati zajedno sa našom zimskom službom, obilazimo teren. Građane je važno upoznati s činjenicom da se čišćenje snijega odvija po prioritetima, a jedan od prioriteta je da ceste prema Kliničkom centru, hitne pomoći, vatrogascima i slično, nisu prolazne, ali nijedan dio Banjaluke neće biti zanemaren. Molimo građane za strpljenje i razumijevanje, a naše usluge će intenzivno raditi u narednim satima. Nastojimo ući u svaku ulicu kroz što prije, pa nam budite slobodni putem komentara obavijestiti stanje vaših susjedstava.” navodi Stanivuković.

Upravo se čita:  Počinje isplata uvećanih penzija i razlika za prva tri mjeseca

Žalbe građana

Banjalučani kažu da ima jako puno neočišćenog snijega i na trotoarima i saobraćajnicama, što otežava kretanje i pješacima i automobilima.

Критика пада брже него снијег, али потрудићемо се да очистимо и једно и друго.

Од раних јутарњих сати заједно са нашом…

Posted by Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković on Thursday, 14 January 2021

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Snižene cijene peleta i ogrevnog drveta

Cijene peleta i ogrevnog drveta u entitetu Republici Srpskoj znatno su opale, a građanima se preporučuje da sada, ako...

Još vijesti za vas