Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Tuga u BiH: Od posljedica korone umrla 33-godišnja Selma, samohrana majka iz Travnika

Preporučeno

TRAVNIK – Selma je u petak sa visokom temperaturom koja je izazvala upalu pluća pregledana u bugojanskoj bolnici, odakle je upućena u travničku bolnicu.

Koronavirus je jučer odnio još jedan mladi život u BiH.

Naime, na intenzivnom Covid odjelu JU Bolnica Travnik jučer je od posljedica koronavirusa preminula mlada samohrana majka Selma Talić (33).

Upravo se čita:  Kakvo nas vrijeme očekuje za prvomajske praznike? Hladno će biti do 28. aprila: “A onda ljetne temperature”

Iz travničke bolnice neslužbeno su nam potvrdili ovu informaciju, dodavši kako su je virus izazvao brojne komplikacije koje travnički ljekari nisu uspjeli sanirati.

Kako saznajemo, Selma je u petak sa visokom temperaturom koja je izazvala upalu pluća pregledana u bugojanskoj bolnici, odakle je upućena u travničku bolnicu.

Mlada majka nije bila vakcinisana, a tako je nastavljen crni niz problema koje virus uzrokuje nevakcinisanim osobama kad je u pitanju travničko područje.

Upravo se čita:  Građane u BiH za vikend očekuje novi temperaturni šok i velika promjena: Objavljeni su detalji

Podsjetimo, na odjelu travničke Bolnice za plućne bolesti trenutno je hospitalizirano 20-tak pacijenata, od kojih niti jedan nije vakcinisan.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Bećirović se oglasio iz Egipta, slijede razgovori sa državnim vrhom

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Denis Bećirović, otputovao je u službenu posjetu Egiptu. Bećirovića je na aerodromu u Kairu dočekao...

Još vijesti za vas