Srijeda, 22 svibnja, 2024

Čombetov brat ‘Kufe’ novi lik u seriji ‘Lud, zbunjen, normalan’

Preporučeno

Na setu u ulici Kralja Tvrtka snimane su scene za osmu sezonu uspješne humorističke serije “Lud, zbunjen, normalan”, gdje je ekipa portala Klix.ba razgovarala s glumcima Ljubomirom Bandovićem i Duškom Bugarinom te su prisustvovali snimanju scene prosjačenja, piše Dnevno.ba

Snimane su scene za potrebe više različitih epizoda, a osim u ulici Kralja Tvrtka, snimat će se i scene s Mustafom Nadarevićem u stanu.

Urnebesno smiješna scena prosjačenja, u kojoj novi lik u seriji, Kufe, opljačka slijepog kolegu, ponovljena je više puta, uz sudjelovanje brojnih statista.

– Moj lik u seriji je Kufe, Čombetov burazer koji se vratio iz Amerike. Tamo je imao malo problematičnu prošlost. Tek sam ušao u ekipu i polako se navikavam. Još uvijek shvaćamo što bi sve mogao biti taj Kufe.

Ova scena s čika Duletom je još jedan od Kufetovih načina da zaradi neki dinar i počne normalno živjeti u Sarajevu, budući da nije bio tu i ne poznaje prilike. Malo svira na ulici, prodaje lake narkotike i na prevaru pokušava zaraditi neki dinar. Vidjet ćemo, napravit ćemo ga da bude smiješan i dobar – izjavio je za Klix.ba srbijanski glumac Ljubomir Bandović.

– Kada te netko u 82. godini zove za neki projekt, to je kao da te zove da igraš Hamleta, a to nisi. Pokušat ćemo nešto napraviti. U seriji ću imati dva pojavljivanja, dosta za mene – rekao nam je glumac veteran, Duško Bugarin, koji u seriji glumi slijepca.

Podsjetimo, obitelj Fazlinović vraća se na male ekrane u regiji osmom sezonom popularne serije “Lud, zbunjen, normalan”, a tek ćemo otkriti kako su Fazlinovići uspjeli preživjeti avionsku nesreću. Snimanje nove sezone traje već 15-ak dana.

ludzbunjenn

(Dnevno.ba)

Izdvajamo

Izdvajamo

Otkriveno šta je Mujaga napisao u porukama nakon tragedije

Mujaga Čičkušić koji je prije nekoliko dana ubio suprugu i dvoje djece u tuzlanskom naselju Stupine, a zatim se...

Još vijesti za vas