Petak, 10 svibnja, 2024

“Zvezda granda” otputovala na umru, objavila fotografije iz Poslanikove džamije: Sve je kao u snu

Preporučeno

Naida je potvrdila da je u toku najljepšeg mjeseca ramazana, najposebnijeg u muslimanskom svijetu, otišla na umru

U znaku duboke duhovnosti i zahvalnosti, pjevačica Naida Bešlagić, učesnica popularnog takmičenja “Zvezde Granda”, odlučila je da podijeli svoje putovanje sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Jučer, Naida je objavila seriju storija koje su mnoge dirnule i inspirisale.

U toku jučerašnjeg dana, Naida je podijelila video sa aerodroma, najavljujući svoje, kako je napisala, “najdraže putovanje do sada”.

Upravo se čita:  Vedrana Rudan ima rak: “Tisuću puta sam zamišljala ovaj trenutak”

Nakon toga, objavila je sliku krila aviona, najavljujući svoj odlazak na destinaciju koja ima poseban duhovni značaj.

Potom su uslijedile slike i snimci iz džamije u Medini, dok je Naida istovremeno otkrivala svoj unutarnji mir i duhovnu predanost.

Kasnije je konačno, pokazala sebe potpuno pokrivenu, bez šminke – u skladu sa običajima i pravilima posjete džamiji i u skladu sa ovim islamskim svetim mjestom u Saudiskoj Arabiji.

Upravo se čita:  “Je li istina da si se čula sa Saladinom dok ti je bivši muž bio živ?”: Mahira odmah reagovala na pitanje pratioca

Naida je potvrdila da je u toku najljepšeg mjeseca ramazana, najposebnijeg u muslimanskom svijetu, otišla na umru (umra je vrsta islamskog hodočašća koja se obavlja mimo vremena Hadždža, a ima za cilj posjetu Kabi i obavljanje određenih radnji op.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Povučen Konzumov proizvod zbog pacova u konzervi, reagovala inspekcija

Udruženje za zaštitu potrošača Hrvatske na Facebook stranici “Halo, inspektore” objavila je fotografije konzervisanog graha Konzumove robne marke K...

Još vijesti za vas