Nedjelja, 19 svibnja, 2024

Objavljen šokantan snimak: Mladići se usred dana bodu u venu u centru grada

Preporučeno

Snimak dva mladića koji u centru Novog Sada intravenskim putem uzimaju heroin pojavio se na internetu.

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Na snimku se jasno vide i kesice heroina i špricevi. Jedan od njih je raskopčao pantalone i zabo iglu u predjelu prepona, a potom udahnuo nešto što mu je dao drugi mladić. Obojica na tom mjestu ‘provode’ još neko vrijeme, nakon čega odlaze.

Upravo se čita:  Konačno se oglasila firma u čijoj konzervi je navodno pronađen dio štakora: Izazvana je nesaglediva šteta našem ugledu

Autor videa, koji je snimljen prošlog četvrtka je Novosađanin zaposlen u firmi ispod čijeg prozora se često mogu zateći iskorišteni špricevi.

– Firma u kojoj radim nalazi se u zgradi koja gleda na dvorište. U jednom njegovom zaklonjenom dijelu, u koji niko ne dolazi, ranije sam primećivao gomilu đubreta i iskorištene špriceve. Pre nekoliko dana slučajno sam tu zatekao dva momka kako se drogiraju i snimio ih. Tu je noću mrkli mrak, pa pretpostavljam da im je to redovno mjesto okupljanja – ispričao je za “Blic” autor ovog snimka.

Upravo se čita:  Slučaj koji je potresao cijeli region: Ovuda je prošla Alma prije nego što se utopila sa troje djece

Na pitanje da li je nekome prijavio ovaj slučaj, odgovorio nam je da nije jer ne zna ko je u takvim situacijama nadležan.

– Mogao sam eventualno da pozovem policiju, ali to mi čak nije ni palo na pamet – dodaje ovaj Novosađanin, piše Blic.

(24sata.rs)

Izdvajamo

Izdvajamo

Saharski pijesak u BiH dolazi početkom naredne sedmice

Na nebu Bosne i Hercegovine očekuje se postepeno naoblačenje, najavljujući dolazak saharskog pijeska u narednim danima, prema objavi na...

Još vijesti za vas