Subota, 11 svibnja, 2024

Ništa se ne može sakriti: Pogledajte kako je ova žena otkrila suprugovu prevaru!

Preporučeno

Nevjerni supružnici najčešće imaju pomno razrađene planove za slučaj da ih netko ulovi u prevari, ali ipak postoje neke stvari koje niti oni ne mogu kontrolirati.

Foto: Imgur
Foto: Imgur

Na Redditu je tako nedavno objavljena jedna fotografija koja prikazuje kako je hotelska anketa u probleme dovela nevjernog supruga. I iako nije poznato je li u pitanju stvarni događaj ili nečiji pokušaj privlačenja pažnje, korisnik koji je fotku objavio tvrdi da je njegov prijatelj radio u hotelu koji je dobio prilično nesvakidašnje odgovore na neka od pitanja u poslanoj anketi.

Upravo se čita:  Žena ostala bez 576.780 KM nakon što je prevarena na stranici za upoznavanje

Naime, u dijelu u kojem se traži da gost opiše probleme koje je imao za vrijeme boravka u hotelu stoji: “Poslali ste ovu anketu i moja ju je žena vidjela. Budući da sam upotrijebio sobu kako bih se našao s kurvom, to mi je stvorilo probleme”.

Osim toga, na upit ima li gost komentara na svoj boravak jednostavno stoji odgovor: “Ne, ali moja ih je supruga imala hrpu”.

Upravo se čita:  Žena ostala bez 576.780 KM nakon što je prevarena na stranici za upoznavanje

(Index)

Izdvajamo

Izdvajamo

Monumentalni spomenik ‘Krila slobode’ bit će otkriven 8. juna na brdu Žuč

Spomenik "Krila slobode" na Žuči bit će svečano otkriven 8. juna, najavio je načelnik Općine Novi Grad Semir Efendić....

Još vijesti za vas