Utorak, 30 travnja, 2024

Mještani cazinskog naselja Pećigrad iznenađeni neobičnom pojavom: Pojavila se rupa, pokušali su joj izmjeriti dubinu, ali nisu uspjeli (Foto)

Preporučeno

Foto: Reprezent.ba
Foto: Reprezent.ba

Mještani naselja Pećigrad kod Cazina, iznenađeni su rupom koja se pojavila u ovom mjestu, te ne znaju kako se stvorila ni koja je njena dubina.

Rupa se nalazi na livadi, a širina je nešto veća od jednog metra, dok dubina još nije izmjerena, piše portal Reprezent.ba

– Često prolazim tim pravcem i do sada nije bila tu. Odjednom se stvorila. Par mještana je pokušalo izmjeriti dubinu ove rupe, ali nije joj bilo kraja. Za sada niko nije pokazao veće interesovanje za ovo, osim nas mještana, priča Zlatan Rošić, prenosi spomenuti portal.

Mještanima iz Pećigrada nastanak ove rupe interesantan je zbog učestalih pojava rupa u svijetu, koje nastaju bez objašnjenja. Za sada, ostaje nepoznato kako je nastala duboka rupa u cazinskom naselju i kolika je njena dubina.

rupa23

(Bh-index, ReprezenT)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Mešalić: U Parlamentu FBiH vidimo obrise diktature, bliži se imenovanje Marina Vukoje

Hoće li amandman visokog predstavnika Christiana Schmidta na Ustav FBiH sutra stupiti na snagu? Koji su naredni potezi opozicije?...

Još vijesti za vas