Subota, 18 svibnja, 2024

Sjela u kamenu stolicu staru 1.200 godina i dobila blizanke, iako su doktori tvrdili da ne može zatrudnjeti

Preporučeno

vlasta

U 8. stoljeću na području današnje Francuske živio je pobožni čovjek po imenu Emilion, koji se potpuno odvojio od ostatka svijeta i život posvetio razmišljanju i molitvi svom Gospodaru i Stvoritelju, boraveći u pećini.

I danas, nakon 1.200 godina, postoji kamena stolica na kojoj je sjedio, a žene iz raznih krajeva dolaze tu sjesti nadajući se da će im molitva tog čovjeka posvećenog vjeri i njegovo zauzimanje kod Boga pomoći da zatrudne.

Vlasta Lovrinić Benčić (39) iz Drežnika u Karlovcu vjeruje da je upravo to bio slučaj sa njenom trudnoćom.

Upravo se čita:  Mali maturanti zapalili krov škole

Naime, bračni par iz Karlovca već je bio izgubio svaku nadu da će imati djece. Pet Vlatinih trudnoća završilo je spontanim pobačajem.

Službeno putovanje supružnike je dovelo u francuski gradić St. Emilion.

– Doktori su nam uporno tvrdili da sa suprugom ne mogu imati djece zbog poremećaja njegovog genoma, kromosomske anomalije. Nakon pet neuspješnih trudnoća u kojima plod nije ostajao, već sam izgubila svaku nadu da ću sa suprugom ikad imati djece – govori Vlasta.

Upravo se čita:  Konačno se oglasila firma u čijoj konzervi je navodno pronađen dio štakora: Izazvana je nesaglediva šteta našem ugledu

No prije deset godina, službeni put odveo ih je u spomenuti francuski gradić gdje im je vodič prenio drevnu legendu: “Ona koja sjedne u kamenu stolicu zanijet će dijete”.

– Sjećam se da su žene pohrlile. Ja sam bila zadnja u redu. Sjela sam, a suprug me fotografirao. Ubrzo sam doznala da sam trudna i da nosim blizanke. Doktori nisu mogli vjerovati.

vlasta1

Danas je Vlasta beskrajno sretna žena i majka prekrasnih blizanki, veselih Eme i Lee (9). Jednojajčane blizanke rođene su prije devet godina u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, s minutom razlike. Lea je starija minutu od Eme, koja je rođena u 11 sati. Imena su dobile upravo po Emilionu, Ema i Lea.

Upravo se čita:  S troje djece skočila u rijeku: Otkriveni jezivi detalji o Alminom braku

Ponosna majka kaže da su djevojčice danas vesele, zaigrane i znatiželjne. Odlične su učenice drugog razreda karlovačke Osnovne škole Banija, a zajedničko im je što obje vole pjevati i plesati.

Navodno su i Vlastine prijateljice koje su otišle do stolice brzo zatrudnjele.

Izdvajamo

Izdvajamo

Kako je Srebrenica ponovo vraćena na globalnu scenu?

Nakon što je u petak usaglašen konačni tekst Rezolucije o genocidu u Srebrenici, propali su svi mogući pokušaji da...

Još vijesti za vas