Subota, 18 svibnja, 2024

Darko Šarić danas će otkriti sa kim je sarađivao

Preporučeno

Darko Šarić
Darko Šarić

Suđenje Darku Šariću i još 17 optuženih za “pranje” 22 milijuna eura “kokainskog” novca u Srbiji ulaganjem u legalne financijske tokove, privatizaciju i kupnju poduzeća i hotela i poljoprivrednog zemljišta, danas će biti nastavljeno u Specijalnom sudu u Beogradu.

Optuženi narkobos je najavio da će tada iznijeti obranu i ispričati s kim je sve surađivao i kako su mu, kako tvrdi, procesi za krijumčarnje kokaina i pranje novca montirani.

Upravo se čita:  Mali maturanti zapalili krov škole

Šarić je prošlog ponedjeljka, kada se prvi put pojavio pred Specijalnim sudom, negirao da je s pripadnicima svoje grupe organizirao krijumčarenje ukupno 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u Zapadnu Europu, tvrdeći da je cijeli proces “obmana bivšeg režima da zamagliti svoje lopovluke”.

Tada je rekao da je surađivao s mnogim bogatim ljudima, ali da su oni još na položajima dok je on u zatvoru i najavio je da će pozvati brojne svjedoke da svjedoče o montiranju optužbi za “pranje” novca, javlja Tanjug.

Izdvajamo

Izdvajamo

Lokomotiva udarila vozilo na prelazu: Mašinovođa počeo da koči ali se udes nije mogao izbjeći

Lokomotiva Željeznica Republike Srpske naletjela je danas na putnički automobil na prelazu na izlazu iz opštine Modriča, ali povrijeđenih...

Još vijesti za vas