Nedjelja, 1 listopada, 2023

Bujnu Mirnesu iz Busovače policija u Njemačkoj traži dva mjeseca: Ni nagrada u iznosu od 37.500 eura nije pomogla

Preporučeno

Njezine objave na društvenim mrežama prepune su luksuza. Rolex satovi, skupocjene torbice i dizajnerski komadi odjeće, zabave po najskupljim klubovima …

Policija u Njemačkoj više od dva mjeseca traga za misterioznom Mirnesom S. (42) koja se sumnjiči za krađu više od milijun eura iz firme u kojoj je radila u Stuttgartu. Sumnja se kako je novac otuđila u popodnevnim satima 14. oktobra iz kompanije koja se bavi prijevozom novca. Krađa je uočena istog dana i policija je raspisala potjeru.

Upravo se čita:  EU zabranila šljokice i sjajila u kozmetici: Trgovci najavljuju velike rasprodaje

Osumnjičena Mirnesa je visoka 174 cm, ima plavozelene oči, plavu kosu i više tetovaža po tijelu. Nudi se i nagrada za informacije koje bi pomogle u otkrivanju njezine lokacije.

“Nagrada je 37.500 eura i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenici neka se jave kriminalističkoj policiji na telefon +4971189905778”, saopćili su iz policije u Stuttgartu.

Upravo se čita:  Šokirali se kada su ga zaustavili - Njemačka policija iz saobraćaja isključila autobus iz Bosne i Hercegovine: "Bio je tempirana bomba"

Portali u BiH pišu kako je Mirnesa rođena u Busovači u BiH te da je njezino djevojačko prezime bilo Bešlić. Roditelji su je se navodno odrekli.

Iako nije bila visoko pozicionirana unutar kompanije, samim time i nije imala (pre)visoku plaću, njezine objave na društvenim mrežama prepune su luksuza. Rolex satovi, skupocjene torbice i dizajnerski komadi odjeće, zabave po najskupljim klubovima …

Upravo se čita:  Jedva punoljetni mladić iz BiH pretučen u Njemačkoj

Novinari Bilda su posjetili Busovaču zbog “žene koju traži cijela Njemačka”.

 

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Nedim Sladić obradovao građane Bosne i Hercegovine novom prognozom

Poznati bosanskohercegovački meteorolog Nedim Sladić vrijedno radi da svojim pratiocima donose pravovremene vijesti o vremenskim prilikama u Bosni i...

Možda vas zanima i ovo