Srijeda, 29 studenoga, 2023

Djevojka namamila državljanina BiH u Novi Sad, a onda je za njega počeo pakao

Preporučeno

Sumnja se da je D. P. ugovorila sastanak sa 48-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine, koga je upoznala preko društvenih mreža.

Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvijetlili su dva krivična djela, razbojništvo i teška tjelesna povreda i uhapsili dvoje osumnjičenih, L. M. (25) sa područja Bačke Palanke i 23- godišnju D. P. iz Vrbasa, saopćeno je iz MUP-a Republike Srbije.

Upravo se čita:  Zakuhalo se na relaciji Zagreb - Beograd: Hrvati ekspresno odgovorili na protjerivanje njihovog čovjeka iz Srbije

Sumnja se da je D. P. ugovorila sastanak sa 48-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine, koga je upoznala preko društvenih mreža.

Kada je on u četvrtak navečer u Vrbasu došao na dogovorenu lokaciju, L. M. ga je, kako se sumnja, tukao rukama i nogama i oduzeo mu novac, dokumenta i mobilni telefon, a zatim su ostavili oštećenog na ulici i pobjegli.

Upravo se čita:  Slovenija je masovno kažnjavala ljude u koroni. Sad im vraća novac i briše dosjee!

Ubrzo po prijavi građana, policija je oboje identifikovala i uhapsila.

Određeno im je zadržavanje do 48 sati i bit će privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Vrbasu.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Evropska komisija objavila kartu na kojoj se BiH “crveni”: “Ovo je oštro upozorenje”

Evropska komisija na društvenim je mrežama objavila kartu kojom želi upozoriti na klimatske promjene, a na njoj se posebno...

Možda vas zanima i ovo