Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Jako nevrijeme u Hrvatskoj, poplavljeni Zadar i okolni otoci – VIDEO

Preporučeno

cet1_686299S1

Peta julskaciklona jučer je stigla i do zadarskog akvatorija koji je pogodilo snažno grmljavinsko nevrijeme uz velike količine kiše.

– Nebo se jutros spojilo sa zemljom, prizor je koji je većinu jutra “vladao” nad Zadrom. Gradske ulice i trgovi u svega nekoliko minuta pretvorili su se u slapove i jezera, piše Antena Zadar.

Poplavljen je Forum, prostor Trga Pet bunara pretvorio se u bujicu i slapove, a vodena bujica nije zaobišla ni zadarsku pijacu.

Upravo se čita:  Video šokirao region: Majka snimala na TikToku kako tuče bebu, policija je pronašla i privela

– Ceste na području grada Zadra su poplavljene stoga se vozači upozoravaju na dodatni oprez i strpljenje. Vatrogasci imaju pune ruke posla u ispumpavanju poplavljenih prostorija, posebno na zadarskim otocima. Najgore je na otoku Viru. Jučer od 13 sati zadarski vatrogasci su intervenirali 30-tak puta, izvijestio je zapovjednik JVP Zadar Željko Šoša.

Upravo se čita:  Popustima privlačila klijente: Fatalna Sneža lažnu diplomu ovjerila kod notara, pa dobila licencu, tri godine radila estetske zahvate dok nije uhvaćena

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Bećirović se oglasio iz Egipta, slijede razgovori sa državnim vrhom

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Denis Bećirović, otputovao je u službenu posjetu Egiptu. Bećirovića je na aerodromu u Kairu dočekao...

Još vijesti za vas