Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Ministar Salmir Kaplan svoj terenac parkira na rampu za invalide

Preporučeno

Već duže vrijeme federalni ministar kulture Salmir Kaplan svoj luksuzni terenac nepropisno parkira u Rosuljama, svjedoče stanovnici ovog vogošćanskog naselja.

Terenac ministra Salmira Kaplana na rampi za invalide
Terenac ministra Salmira Kaplana na rampi za invalide

Dokle ide ministrova bahatost najbolje pokazuje činjenica, ali i fotografija koju smo dobili od našeg čitatelja, da Kaplan svoj automobil parkira na trotoaru, ali i na rampu za invalide, koju većina ratnih vojnih invalida u tom naselju koristi za silazak na parking ili za penjanje na trotoar, piše sarajevski Klix.

“U naselju koje je puno šehidskih porodica i RVI, ministar treba obratiti pažnju ne samo zbog nas koji smo RVI, nego i zbog mnogih majki koje nisu u mogućnosti prelaziti preko trotoara sa svojom malom djecom u kolicima. Mnogi su stanari već nekoliko puta upozorovali ministra da ne parkira automobil na trotoar, blokirajući rampu za invalide, međutim, to se promijeni jedno vrijeme i onda sve bude po starom”, napisao nam je rezignirani čitatelj i dodao:

Upravo se čita:  MUP KS poziva: Ako ste poslovali sa ovim sarajevskim 'biznismenom' i njegovim firmama, odmah nas kontaktirajte!

“Ako nam se ministri ovako ponašaju šta tek trebamo očekivati od okorjelih kriminalaca”.

Zatražili smo komentar ministra Kaplana, koji nije želio odgovoriti na naš upit.

(Klix/Bh-index)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Bećirović se oglasio iz Egipta, slijede razgovori sa državnim vrhom

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Denis Bećirović, otputovao je u službenu posjetu Egiptu. Bećirovića je na aerodromu u Kairu dočekao...

Još vijesti za vas