Nedjelja, 12 svibnja, 2024

Evo kako mu se godinama poslije osvetila za vrijeđanje u osnovnoj školi

Preporučeno

0f046dd789aa69e0e086bc2554dea55d

U restoran gdje su trebali izaći na večeru je došla ranije i konobarici ostavila poruku na pozadini fotografije kada je imala 12 godina.

Žrtva nasilja u školi ipak se zadnja smijala kada joj je na spoj, osam godina kasnije, došao jedan od zlostavljača, piše Metro.

Louisu Manning su godinama u školi maltretirali nazivajući je pogrdnim imenima te su se šalili na račun njezine debljine. No, osam godina poslije, jedan od dječaka koji ju je maltretirao, se s njom našao na istoj zabavi na Sveučilištu Oxford, gdje 22-godišnjakinja studira, te ju je pozvao na spoj. Ona je pristala, no njezin je plan bio daleko od romantičnog.

Došla je ranije u restoran gdje su trebali izaći na večeru i konobarici ostavila poruku na pozadini fotografije kada je imala 12 godina.

1e096ddf324caf60be5d5813bd75d73c

“Oprosti što ti se večeras neću pridružiti. Sjećaš li se 8. razreda? Kada sam bila debela, a ti si se šalio sa mojom debljinom? Ne? Ja se sjećam! Naredne tri godine sam provela gladujući, jela sam samo jabuku dnevno i odlučila da neću večerati”, napisala je u svojoj poruci djevojka te je nabrojala sva poniženja koja je od njega doživjela.

“Drugi puta kada ćeš razmišljati o meni, zamišljaj me kao djevojku na ovoj fotografiji jer je to ona ista koja sada stoji pokraj tebe. Louisa”, zaključila je Louisa u poruci.

Mladić koji je maltretirao kasnije joj je poslao poruku na Facebooku u kojoj se izvinuo zbog svojeg ponašanja i zaželio joj sreću u budućnosti.

Izdvajamo

Izdvajamo

Monumentalni spomenik ‘Krila slobode’ bit će otkriven 8. juna na brdu Žuč

Spomenik "Krila slobode" na Žuči bit će svečano otkriven 8. juna, najavio je načelnik Općine Novi Grad Semir Efendić....

Još vijesti za vas