Subota, 27 travnja, 2024

Petar Filipović (18) pao sa skele u Banjoj Luci

Preporučeno

Obdukcijom tijela 18-godišnjeg Petra Filipovića utvrđeno je da je najvjerovatnije pao sa skele objekta u izgradnji u naselju Rosulje.

BL

Kako nezvanično saznajemo, na mladićevom tijelu nije bilo mnogo vanjskih povreda, ali je prilikom pada zadobio veliki broj unutrašnjih povreda. Gotovo svi vitalni organi su od udara o tlo popucali.

– Kada dođe zvanični nalaz obdukcije, postupajući tužilac će odrediti daljnje aktivnosti u ovom slučaju – rečeno je za “Dnevni avaz” u Okružnom tužilaštvu Banja Luka.

Upravo se čita:  Nesreća kod Srebrenika: Uništeno vozilo EUFOR-a

Patolozi su uzeli uzorke krvi i tkiva koji će biti poslani na analizu kako bi se utvrdilo da li je mladić u trenutku nesreće bio pod utjecajem alkohola ili droge.

Tijelo nesretnog mladića su u četvrtak oko 8.30 sati pronašli radnici koji su došli na posao na zgradi u izgradnji. Tijelo je bilo djelimično pokriveno snijegom te se pretpostavlja da je Filipović pao sa skele tokom noći.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Nastavljena akcija oduzimanja nelegalnog oružja: Kod Bosanske Gradiške pronađeno vojno naoružanje

U nastavku akcije "Kolibar" koja je usmjerena na oduzimanje ilegalnog oružja i naoružanja te eksplozivnih naprava, policijski službenici Ministarstva...

Još vijesti za vas