Ponedjeljak, 3 lipnja, 2024

Ispred naplatnih kućica: Zabio se u zid vozeći 130 km na sat

Preporučeno

Foto: 24sata.hr
Foto: 24sata.hr

Vozač Opel Corse zabio se velikom brzinom u betonske razdjelnike ispred naplatnih kućica. Poginuo je na mjestu. Carinici kažu da vozač nije kočio

HRVATSKA – Radnici Carine zaustavljali su u subotu navečer vozila na naplatnim kućicama kraj Kikovice koja nisu smjela na autocestu. Odjednom ih je omeo snažan udarac. Vozač Opel Corse zabio se velikom brzinom u betonske razdjelnike ispred naplatnih kućica.

Upravo se čita:  Novi detalji tragedije na autocesti A3: Snimao kako vozi preko 200 km/h, pa ubio suprugu i sebe; U BMW-u bilo i njihovo dijete

Radnici Carine odmah su prekinuli posao i pritrčali u pomoć. Među prvima na mjesto nesreće stigao je čitatelj 24sata koji je zajedno s još trojicom prijatelja gasio požar koji je planuo na automobilu.

– Vraćali smo se s posla, a ispred naplatnih kućica ugledali smo automobil u plamenu. Zapalio se prednji kraj auta. Uzeli smo vatrogasni aparat i krenuli gasiti požar – kaže čitatelj. Od siline udarca motor auta je izletio iz ležišta, a ostali dijelovi automobila bili su razbacani po cesti.

Upravo se čita:  "Kafa 6 KM, mineralna voda čak 14" - I u crnogorskom ljetovalištu vrtoglave cijene: 'Ovo je klasično udaranje po ušima'

– Bilo je strašno. No prijatelji i ja bili smo smireni te smo uspjeli ugasiti požar na prednjem kraju Opela. Kad smo ga ugasili, prišli smo automobilu kako bismo vidjeli ima li koga u njemu.

Nažalost, na sjedalu vozača bio je muškarac koji je preminuo – rekao je čitatelj. Dodaje kako su carinici koji su vidjeli nesreću rekli da je brzina automobila bila sigurno 130 kilometara na sat i da vozač nije kočio.

Upravo se čita:  Regija bruji o brutalnom ubistvu uposlenice Grand produkcije, kolegice uputile emotivne poruke: 'Ona je bila radost'

Iz riječke policije priopćili su kako je nakon udarca u betonske razdjelnike kraj Kikovice I. P. (38), vozač Opel Corse, na licu mjesta poginuo.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Regija bruji o brutalnom ubistvu uposlenice Grand produkcije, kolegice uputile emotivne poruke: ‘Ona je bila radost’

Policija je jučer u stanu u beogradskom naselju Rakovica pronašla tijelo žene A.D. (57) za koju se sumnja da...

Još vijesti za vas