Nedjelja, 19 svibnja, 2024

Kćerka pjevača Džeja Ramadanovskog bivšem suprugu Adilu oprostila batine, ali traži puno starateljstvo nad djetetom!?

Preporučeno

adil-ana-2

Pjevaču je oprostila batine zbog zajedničkog djeteta, pa je dozvoljavala da ga redovno obilazi. Međutim, svaki drugi oblik komunikacije s njim izbjegava, pa kad on dolazi ona izađe iz kuće.

Ana Ramadanovski želi da bude jedini staratelj jednoipogodišnjem sinu Adrijanu, kojeg je dobila u vanbračnoj zajednici s popularnim pjevačem Adilom Maksutovićem, i za to se namjerava boriti na sudu!

Starija kćerka Džeja Ramadanovskog, koja je bila žrtva porodičnog nasilja, oprostila je pjevaču batine, ali mu se nema namjeru vratiti i sama želi odgajati dijete.

Ana želi da bude zakonski staratelj svom sinu i da se na sudu odredi tačan iznos alimentacije, koju bi Maksutović morao da plaća. Zato je nedavno Centru za socijalni rad podnijela zahtijev za starateljstvo.

Džejova kćerka je odlučila da svoj život u potpunosti posveti sinu. Adilu je oprostila batine zbog zajedničkog djeteta, pa je dozvoljavala da ga redovno obilazi. Međutim, svaki drugi oblik komunikacije s njim izbjegava, pa kad on dolazi ona izađe iz kuće. Sad s njim želi sve sudski da reguliše, pa iako nikad nije dovodila u pitanje termine za viđanje, oni bi ubuduće trebali biti tačno definisani, kao i visina alimentacije.

Izdvajamo

Izdvajamo

Dodik priželjkuje “priključenje srpskog naroda Srbiji”: Bez toga nam nema budućnosti

Srpski narod u Srpskoj će biti izložen velikim pritiscima i nama nema budućnosti bez statusnog priključenja Srbiji, napisao je...

Još vijesti za vas