Petak, 17 svibnja, 2024

Aleksandra Pandurević: Vlast u RS-u spremna je i na rat, samo da ne odgovara za kriminal

Preporučeno

Članica Predsjedništva Srpske demokratske stranke (SDS) Aleksandra Pandurević tvrdi da je vlast u Republici Srpskoj u panici i da “izmišlja unutrašnje i vanjske neprijatelje, jer se “istraga o Bobar i Banci Srpske, “Birču” i istraga o Pavlović banci bliže kraju”.

-Sva dešavanja u RS u posljednjih nekoliko dana ukazuju na pokušaj zataškavanja krupnog kriminala koji je vlast počinila, navela je Pandurević na pres-konferenciji u Istočnom Sarajevu.

Upravo se čita:  Dodik nakon sastanka sa mađarskim ministrom vanjskih poslova: Rezolucija će bitno destabilizovati BiH, do mjere potpune paralize odnosa

Za vlast u RS je rekla da “toliko ogrezla u kriminal da je spremna da žrtvuje narod i uvuče ga u rat da bi pobjegla od odgovornosti”.

-Žao mi je što režim u RS ne interesuju građani, nego se bave isključivo sobom i kako bi zaštitili oteto i opljačkano od naroda, kaže Pandurević.

Vladu RS je optužila da nema odgovore na pitanja za koliko je smanjila deficit Fonda za penzijsko i zdravstveno osiguranje, zašto nije ništa realizovala iz ekonomske politike i reformske agende, te koliko su stvarno otvorili radnih mjesta.

Upravo se čita:  BiH uzvraća Mađarskoj zbog rezolucije: Konaković povukao prvi potez?

Dodala je i da Vlada nema odgovore ni na pitanja koliko je popravila život penzionera i boraca, u kakvom su stanju Željeznice, Pošte i Šume RS, kada će Istočno Sarajevo dobiti bolnicu, čija su briga prevareni radnici RAOP-a i UNIS-a, pa stoga svoj nerad i nesposobnost krije iza izmišljanja optužbi.

Izdvajamo

Izdvajamo

Mali maturanti zapalili krov škole

Mali maturanti podgoričke Osnovne škole "Vlado Milić" zapalili su krov te obrazovne ustanove tokom bakljade kojom su obilježavali kraj...

Još vijesti za vas