Subota, 18 svibnja, 2024

Ubica Zeničanku usmrtio u njenoj kući, a potom tijelo autom odvezao i bacio pored rijeke!

Preporučeno

Azira Mahmić, amidžićna Fuade M. (46) iz Plahovića kod Zenice čije je beživotno tijelo pronađeno jučer na lijevoj strani rijeke Bosne, ispod željezničkog mosta u mjestu Blatuša, tvrdi da je bratić M.M. (18), kojeg je policija uhapsila, sa Fuadom otišao u petak da podignu penziju.

– Fuada je odgojila M.M. i ne možemo vjerovati da bi je on ubio. Fuada je ubijena u svojoj kući u jednoj maloj sobici, a potom je ubica autom tijelo odvezao i bacio pored rijeke. Kako sam čula Fuada je imala nekog čovjeka s kojim se viđala i koji joj je dolazio u kuću. Slao joj je pisma po vozačima autobusa. Navodno je policija pronašla jedno pismo u kojem joj je kazao da će je smaknuti ako ne bude bila s njim u vezi, kazala je Azira u izjavi za “Avazov“ portal.

Upravo se čita:  Užas u Foči: Muškarac prvo ubio suprugu, pa izvršio samoubistvo

Ona je dodala da je išla do Fuadine kuće nakon ubistva ali da policija nikome od porodice nije dala da uđe.

Podsjećamo, Fuada M. je pretučena, mučena, davljena i zaklana, a njeno tijelo umotano je potom u čaršaf, koje je sa svezanim rukama i nogama pronašao jučer ribar.

Posljedni put Fuada je, prema riječima njenih komšija iz sela Plahovići, viđena kada je krenula podići penziju, a zatim je htjela obići sestru koja živi u Barama kod Zenice.

Izdvajamo

Izdvajamo

Za dvije sedmice ćemo opet vidjeti “crveno nebo iznad BiH”

Polarna svjetlost koja se prije nekoliko dana mogla vidjeti i na nebu iznad Bosne i Hercegovine ponovno će biti...

Još vijesti za vas