Subota, 18 svibnja, 2024

Čaršija saznaje: Merima Džeko će sutra na Ilidži izgovoriti sudbonosno DA

Preporučeno

Merima i Emir, dodali su, u vezi su više od godinu, a njen izabranik se veoma dopada Džeki, te su njih dvojica postali i jako dobri prijatelji

Otkako je objavljena vijest da se udaje Merima Džeko, sestra fudbalera Edina Džeke i bivša supruga Mirze Šoljanina, postala je glavna vijest u sarajevskoj čaršiji, piše Express:

‘Iako par u tajnosti drži datum, kao i mjesto odvijanja ipak smo uspjeli saznati da će ona sutra, po drugi put izgovoriti svoje sudbonosno „da“ i to u krugu svojih najbližih u jednom elitnom ilidžanskom restoranu “Prava priča”. Ovaj dan su izabrali kako bi mladenkim brat mogao prisustvovati ovom činu, te će odmah nakon večerašnje utakmice koju igra u Rimu protiv Bolonje krenuti za Sarajevo.

Upravo se čita:  Pjevač iz BiH priznao: Pokušao sam sebi oduzeti život!

‘Očito lijepoj Merimi prija sandžački mentalitet jer je i Emir, novi izabranik iz tih krajeva, tačnije iz Novog Pazara. Mlada je u blaženom stanju, a njeni bližnji kažu da i nisu prvi dani trudnosće s obzirom da joj se stomačić lijepo nazire’, piše dalje ovaj magazin.

Merima i Emir, dodali su, u vezi su više od godinu, a njen izabranik se veoma dopada Džeki, te su njih dvojica postali i jako dobri prijatelji. Svatovi će navodno uživati u zvucima Šabana Šaulića, a ali i uz grupu „Nobs“.

Izdvajamo

Izdvajamo

Procjene UIO BiH: Narednih godina značajan rast prihoda od poreza

Narednih godina se očekuje rast indirektnih poreza, i to najviše zahvaljujući porezu na dodatu vrijednost (PDV), naveli su iz...

Još vijesti za vas