Petak, 17 svibnja, 2024

Ovo je masovni ubica iz Zrenjanina, svjedoci tvrde: Ugledao je bivšu ženu u kafiću i rekao ‘sve ću da ih pobijem’!

Preporučeno

Zlatić je ušao u kafić, ugledao svoju suprugu Dijanu Zlatić od koje se prije nekoliko mjeseci rastao kako se veseli sa društvom i rekao: “Sve ću ih pobiti!” i izašao iz kafića

Siniša Zlatić (38) osumnjičen je da je iz automatskog oružja sinoć otvorio vatru u kafiću Makijato kod Zrenjanina i tom prilikom ubio pet osoba, a ranio 22.

Upravo se čita:  Zaposlenica pošte krivotvorila potpise, uzela više hiljada eura

Kako nezvanično saznaje Blic.rs, Zlatić je ušao u kafić, ugledao svoju suprugu Dijanu Zlatić od koje se prije nekoliko mjeseci rastao kako se veseli sa društvom i rekao: “Sve ću ih pobiti!” i izašao iz kafića.

Nedugo zatim se vratio sa puškom i počeo da puca. Na licu mjesta ubio je svoju bivšu suprugu Dijanu Zlatić i još jednu žensku osobu, a onda nastavio da rešeta ostale goste kafića.

Upravo se čita:  Konačno se oglasila firma u čijoj konzervi je navodno pronađen dio štakora: Izazvana je nesaglediva šteta našem ugledu

Kako “Blic” saznaje, ljudi koji su se u trenutku tragedije našli na licu mjesta pokušali su da ga spriječe da puca, međutim u tome nisu uspjeli.

Zlatić je nakon masakra uhapšen i trenutno se nalazi u pritvoru.

Kako “Blic” nezvanično saznaje, Dijana i Siniša su imali sina koji trenutno pohađa niže razrede osnovne škole, a bili su zajedno deset godina.

Upravo se čita:  U ovoj kanti dvojica mladića pronašla su tek rođenu bebu

Dijana je iz Žitišta, dok je Siniša devedesetih došao kao izbjeglica.

Par je živio zajedno do pre godinu dana kada se nakon svađe Dijana sa djetetom vratila kod roditelja. U trenutku ubistva nisu bili par.

Izdvajamo

Izdvajamo

Bingo Petrol stigao u još jedan grad: Poznate i cijene goriva

Kompanija Bingo nastavlja sa širenjem mreže svojih benzinskih pumpi pod brendom Bingo Petrol. Naime, danas je otvorena još jedna pumpa...

Još vijesti za vas