Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Zločin koji je potresao region: Mladić otkrio zašto je pretukao majku do smrti

Preporučeno

Mladić iz Šibenika 28-godišnji Berto pretukao je svoju majku Rosu do smrti u četvrtak ujutro u njihovom zajedničkom stanu. Na ispitivanju kod zamjenika županijske državne advokvatice otkrio je razlog svog čina.

– Pretukao sam majku i ubio je iz osvete jer me je godinama zlostavljala – kazao je 28-godišnjak kojeg terete za teško ubistvo.

Upravo se čita:  Video šokirao region: Majka snimala na TikToku kako tuče bebu, policija je pronašla i privela

Majka i sin, najprije su se verbalno, a potom i fizički sukobili.

– U cilju da je usmrti, sin je majku najprije udarao nogama i rukama po tijelu, a zatim joj udarcima u glavu nanio više teških tjelesnih povreda koje su dovele do smrtnog ishoda 60-godišnje žene – navode u šibenskom Županijskom državnom odvjetništvu.

Na zahtjev zamjenika županijske državne odvjetnice, sudac istrage Županijskog suda odredio je okrivljeniku istražni zatvor, zbog opasnosti da će ometati kazneni postupak utjecajem na svjedoka i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Upravo se čita:  Tri mladića iz BiH otišla u Hrvatsku da služe dobrovoljni vojni rok

Za kazneno djelo koje se tereti, 28-godišnjem Berti prijeti minimalna zatvorska kazna od 10 godina.

U besvjesnom stanju u stanu, 60-godišnju Rosu zatekao je prilikom posjete njen brat te pozvao službu Hitne pomoći. U trenutku dolaska ljekarskog tima u 9.55 sati, nesretna žena bila je u teškom stanju, ali živa. No, nakon bezuspješne reanimacije njena smrt proglašena u 10,15 sati.

Upravo se čita:  Na granici nije prijavio 45.000 eura: Kažnjen je s 12.000 eura!

Na mjesto događaja, brzo je stigla i policija, te u stanu zatekla i sina Berta, koji je odmah priveden zbog sumnji da je usmrtio majku.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Bećirović se oglasio iz Egipta, slijede razgovori sa državnim vrhom

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Denis Bećirović, otputovao je u službenu posjetu Egiptu. Bećirovića je na aerodromu u Kairu dočekao...

Još vijesti za vas