Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Sušić: Pustite te priče o Barceloni, moja misija je reprezentacija BiH

Preporučeno

Safet Sušić jedan od kandidata za nasljednika Tita Vilanove na klupi slavne Barcelone. Ovako je glasila informacija koju je objavio hrvatski Jutarnji list , informacija koja je uzburkala bh. javnost, ali i šire.

Foto: Arhiv
Foto: Arhiv

Prema navodima Jutarnjeg lista, sportski direktor Barcelone Andoni Zubizarreta se obratio crnogorskom menadžeru Milana Ćalasanu i zatražio kontakt sa Safetom Sušićem jer želi da upravo on trenira katalonskog diva.

Upravo se čita:  Zbog nesposobnosti političara BiH bi mogla ostati bez dvije milijarde KM

Međutim popularni Pape je demantovao navode pomenutog lista i naglasio da on o tome ne zna ništa.

“Milana znam, on mi je prijatelj. Moguće je da me on spomenuo u nekom neformalnom razgovoru. Znate kako se to dešava danas. Ali dajte pustite te priče. Jednostavno, nemam nikakav komentar. Imam svoju misiju, a ona se zove reprezentacija BiH”, kazao je Sušić za Dnevni avaz.

Upravo se čita:  Akcija “Piramida”: Više od 150 policajca vrši pretrese na 16 lokacija u BiH

Sušić je bio genijalni igrač PSG-a, sada je jedan od najboljih trenera na području bivše Jugoslavije, preporodio reprezentaciju BiH, tako da je zasigurno njegova cijena na tržištu veoma porasla.

(Bh-index)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Bećirović se oglasio iz Egipta, slijede razgovori sa državnim vrhom

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Denis Bećirović, otputovao je u službenu posjetu Egiptu. Bećirovića je na aerodromu u Kairu dočekao...

Još vijesti za vas