Subota, 27 travnja, 2024

Federalno ministarstvo traži vozača: Evo koji su uvjeti

Preporučeno

U oglasu stoji da se radni odnos zasniva na neodređeno vrijeme, a izabrani kandidat podliježe obavezi probnog rada u trajanju od tri mjeseca.

Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta Mostar raspisalo je oglas za posao vozača.

”Obavlja poslove upravljanja službenim motornim vozilom, brine se o tehničkoj ispravnosti i čistoći vozila, vodi propisane evidencije o vozilu i njegovoj uporabi i vrši druge poslove koje mu odredi neposredni rukovoditelj”, stoji u opisu poslova.

Upravo se čita:  Upozorenje za građane BiH: Ako ste kupili neke od ovih proizvoda, odmah ih vratite u prodavnicu!

Posebni uvjeti koje kandidat mora imati je srednja stručna sprema odnosno prometna, strojarska ili druga srednja škola, položen vozački ispit ”B” kategorije” te najmanje deset mjeseci radnog staža.

U oglasi stoji da se radni odnos zasniva na neodređeno vrijeme, a izabrani kandidat podliježe obavezi probnog rada u trajanju od tri mjeseca.

Oglas je objavljen 19. oktobra te ostaje otvoren 15 dana od dana objavljivanja u dnevnim novinama, računajući posljednju objavu.

Upravo se čita:  Put novca od Dubajija do BiH: Za šta Tužilaštvo zapravo sumnjiči influenserku Adnu Helić

Detaljan oglas možete pogledati OVDJE.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Nastavljena akcija oduzimanja nelegalnog oružja: Kod Bosanske Gradiške pronađeno vojno naoružanje

U nastavku akcije "Kolibar" koja je usmjerena na oduzimanje ilegalnog oružja i naoružanja te eksplozivnih naprava, policijski službenici Ministarstva...

Još vijesti za vas