Srijeda, 1 svibnja, 2024

Tragedija na magistralnom putu: Objavljeni stravični prizori nesreće u kojoj su poginuli Erdan i Selim. Majci se bore za život!

Preporučeno

Zbog udesa saobraćaj je na ovoj dionici Ibarske magistrale u potpunom prekidu, a poslije uviđaja biće poznato i više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila.

Prizor na mjestu nesreće koja se dogodila rano jutros u mjestu Travnik, na Ibarskoj magistrali u Srbiji, je stravičan.

Automobil, u kom su na licu mjesta nastradali rođaci Erdan H. (18) i Selim H. (28) iz Rožaja u Crnoj Gori i teško povrijeđena jedna žena, je potpuno smrskan nakon što se zakucao u autobus.

Upravo se čita:  U Beogradu se obratila optuženom ratnom zločincu: Odveo si mi oca pred očima

Do stravične nesreće je došlo kada se automobil marke “golf” crnogorskih registarskih odluka, prilikom preticanja dva kamiona, zakucao u autobus koji je išao suprotnom trakom.

Prema informacijama sa lica mjesta, u kolima su život izgubila dva mladića (28) i (18), dok je teže povrede zadobila žena (49) koja je hitno prevezena u bolnicu.

Kako se nezvanično saznaje, u automobilu je bila i majka jednog od stradalih mladića, a za volanom je bio osamnaestogodišnji Erdan.

Upravo se čita:  Tri mladića iz BiH otišla u Hrvatsku da služe dobrovoljni vojni rok

Niko od putnika autobusa nije povrijeđen.

Zbog udesa saobraćaj je na ovoj dionici Ibarske magistrale u potpunom prekidu, a poslije uviđaja biće poznato i više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila.

Pretpostavlja da su glavni uzroci neprilagođena brzina u uslovima smanjene vidljivosti zbog guste magle.

Vozač autobusa u koji se zakucao “golf” rekao je za Telegraf da su policija, Hitna pomoć i vatrogasci brzo stigli na lice mjesta i odmah započeli izvlačenje tijela poginulih i povrijeđene žene iz automobila od kog nije ostalo gotovo ništa.

Upravo se čita:  Dvoje maloljetne djece ostalo bez majke: Ovo je žena koja je preminula nakon što ju je ljekar pustio na kućno liječenje

On dodaje da niko od putnika iz autobusa nije povrijeđen, a i da su ljudi, bez obzira na sve ostali pribrani sve vrijeme.

– Neki su još na mjestu nesreće, neki su otišli – rekao je on za ovaj portal.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Mešalić: U Parlamentu FBiH vidimo obrise diktature, bliži se imenovanje Marina Vukoje

Hoće li amandman visokog predstavnika Christiana Schmidta na Ustav FBiH sutra stupiti na snagu? Koji su naredni potezi opozicije?...

Još vijesti za vas