Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Kako su ovi ljudi uopšte preživjeli? Ovako iznutra izgledaju zavejani automobili

Preporučeno

Na terenu su bili spasioci, a automobili su bili potpuno zavejani, tak da su se jedva nazirali ispod sniježnih smetova.

Na Pešteru je zbog jakog vjetra i nanosa sneg dostigao visinu ponegdje i tri metra, a čak 70 automobila i vozača bilo je zarobljeno.

Mještani ne pamte ovakve sniježne padavine praćene olujnim vjetrom. Pojedini putni pravci bili su zatvoreni za saobraćaj, u pojedinim opštinama proglašena je vanredna situacija, a kod Sjenice jedna osoba je umrla zbog smrzavanja.

Upravo se čita:  Zaove napale i pretukle snahu pa je istjerale iz bratove kuće
Foto: Screenshot/Tanjug

Olujni vjetar duvao je osam sati bez prekida, a udari su dostizali i brzinu od 65 kilometara na čas, zbog čega su pokidani dalekovodi i mnoga domaćinstva ostala bez struje.

Na terenu su bili spasioci, a automobili su bili potpuno zavejani, tak da su se jedva nazirali ispod sniježnih smetova.

Foto: Screenshot/Tanjug

Stanje u zapadnim i južnim dijelovima Srbije polako se normalizuje, a vanredna situacija i dalje je na snazi u Crnoj Travi, Sjenici i dijelovima opština Požega i Arilje.

Upravo se čita:  Dvoje maloljetne djece ostalo bez majke: Ovo je žena koja je preminula nakon što ju je ljekar pustio na kućno liječenje

Brojni lokalni putevi širom zemlje još su neprohodni posle snežnog nevremena u četvrtak, a čišćenje otežavaju visoki smetovi, prenosi Kurir.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Odzvonilo onima koji ne žele raditi? FBiH želi razdvojiti one koji traže posao od onih koji su na birou radi osiguranja

Hoće li Federacija BiH kroz novo zakonsko rješenje uspjeti riješiti dugogodišnje pitanje i izazov razdvajanja aktivnih tražitelja posla s...

Još vijesti za vas