Subota, 4 svibnja, 2024

Prije 25 godina osnovan je SNSD

Autor:Srna

Preporučeno

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je Srni da je SNSD najmoćnija i najvažnija politička partija u Republici Srpskoj koja je zvanično osnovana 5. marta prije 25 godina, a svoj politički angažman počela je znatno ranije.

“SNSD je državotvorna politička partija koja svoju snagu pokazuje u kontinuitetu već 25 godina i koja se, u institucionalnom smislu, najsnažnije bori za Srpsku i kao takva je prepoznata u narodu”, istakao je Dodik.

Upravo se čita:  Dodik: "2007. sam rekao da je bio genocid, ali sam pogriješio"

On je naglasio da se politika mjeri po onom što je urađeno, što je SNSD do sada mnogo puta potvrdio, jer iza politike SNSD-a su mnogi realizovani projekti na području cijele Republike.

“Takođe, veoma je značajno da smo opravdali povjerenje naših građana i da u kontinuitetu glasaju za opciju koja garantuje mir, stabilnost i razvoj Republike Srpske, a ta opcija je SNSD”, rekao je lider SNSD-a.

Upravo se čita:  Slobodan Šoja: Iza Rezolucije o Srebrenici ne stoji Lagumdžija, nego je ovo odgovor velikih sila na Dodikovu retoriku

On je naglasio da SNSD ima velike ambicije, da traje i pobjeđuje s ciljem da se nastavi kontinuitet razvoja i očuvanja Srpske.

“SNSD je do sada uradio mnogo, a nastaviće i dalje da gradi i unapređuje život u Srpskoj, promoviše njene vrijednost, mir i saradnju”, istakao je Dodik.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Snižene cijene peleta i ogrevnog drveta

Cijene peleta i ogrevnog drveta u entitetu Republici Srpskoj znatno su opale, a građanima se preporučuje da sada, ako...

Još vijesti za vas