Subota, 27 travnja, 2024

HSP kontra Milanovića, podrška Dodiku je zaborav na spaljena sela Hrvata u RS -u

Preporučeno

Hrvatska stranka prava BiH sa čuđenjem i nevjericom gleda na izjave predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, koji tvrdi da je Milorad Dodik partner Hrvatskoj, te da ne vidi da srpska politika u Bosni i Hercegovini šteti Hrvatima.

Mi u HSP BiH zaista smo zahvalni na naporima koje čini predsjednik Milanović kako bi se riješilo pitanje Hrvatskog naroda u BiH, te kako bi Hrvatski narod u BiH bio jednakopravan sa druga dva konstitutivna naroda.

Upravo se čita:  Reakcija VSTV-a: Konaković izjavama vrši eroziju principa vladavine prava u našoj zemlji!

Smatramo da je pogubno za Republiku Hrvatsku imati bilo kakve odnose sa čovjekom koji je pod američkim sankcijama te koji je pred EU sankcijama i to zbog korupcije.

Vidimo da ja na današnjoj sjednici zasjedanja Hrvatskog Sabora i Premijer Plenković osudio postupke Zorana Milanovića, vezano za izjave o Miloradu Dodiku.

Imaju li hrvati kratkoročno pamćenje? Jesu li zaboravili agresiju na Hrvatsku, mnoga spaljena hrvatska sela u RS-u i protjerivanje Hrvata sa tog područja Bosne i Hercegovine.

Upravo se čita:  Dodik i Nešić otputovali u Rusiju: Podijelili fotografiju iz aviona, digli tri prsta

Hoće li se posljedice nedostatka jedinstvene politike iz Hrvatske prelamati preko leđa BH Hrvata i hoće li opet BH Hrvati biti žrtve?

Hrvati su europski narod i trebaju težiti Zapadu a kratkovidne političke ambicije vode ih ka Istoku.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Nastavljena akcija oduzimanja nelegalnog oružja: Kod Bosanske Gradiške pronađeno vojno naoružanje

U nastavku akcije "Kolibar" koja je usmjerena na oduzimanje ilegalnog oružja i naoružanja te eksplozivnih naprava, policijski službenici Ministarstva...

Još vijesti za vas