Nedjelja, 28 travnja, 2024

Dragan Lukač: Angažovani svi resursi MUP-a

Autor:N.N.

Preporučeno

Lukač je podsjetio da istragom rukovodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet u saradnji sa Policijskom upravom Prijedor.

Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova Srpske, potvrdio je da su, nakon ubistva načelnika Sektora krim-policije PU Prijedor Radenka Bašića, angažovani svi raspolaživi resursi MUP-a, od Specijalne antiterorističke jedinice i Jedinice Žandarmerije do redovnih snaga, a sve u cilju pronalaska ubice.

Upravo se čita:  Oružanim snagama BiH nedostaje 1.500 profesionalnih vojnika

Lukač je osudio brutalno ubistvo Bašića u prijedorskom naselju Pećani.

“Izgubili smo velikog profesionalca i velikog čovjeka. Ovaj napad je napad na cijelu Policiju Republike Srpske i učinićemo sve u svojoj moći da izvršilac ovog krivičnog djela bude pronađen”, poručio je Lukač, koji je u službenoj posjeti Izraelu.

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske izrazio je iskreno saučešće porodici Bašić. On je podsjetio da istragom rukovodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet u saradnji sa Policijskom upravom Prijedor.

Upravo se čita:  Influenserica koja je divljala autom kroz Sarajevo jedna od uhapšenih u jučerašnjoj akciji

Lukač je pozvao građane na saradnju i u slučaju da raspolažu bilo kakvim korisnim informacijama u vezi sa ovim slučajem, da se obrate najbližoj policijskoj stanici ili pozovu 122.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Bećirović se oglasio iz Egipta, slijede razgovori sa državnim vrhom

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Denis Bećirović, otputovao je u službenu posjetu Egiptu. Bećirovića je na aerodromu u Kairu dočekao...

Još vijesti za vas