Petak, 17 svibnja, 2024

Sutra u BiH oblačno i nestabilno vrijeme, poslijepodne mogući pljuskovi

Preporučeno

U Bosni i Hercegovini sutra će biti umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme.

Sredinom dana i poslijepodne se očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina. Vjetar slab zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između 12 i 18 stepeni, na jugu Hercegovine od 18 do 23. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 26 i 31 stepen, na jugu Hercegovine do 34.

Upravo se čita:  Zapaljeni skupocjeni Porsche je u vlasništvu sarajevskog advokata

U Sarajevu će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne je moguć pljusak kiše. Jutarnja temperatura zraka oko 17 stepeni, a najviša dnevna oko 29.

Danas je u većem dijelu Bosne i Hercegovine preovladavalo sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost. U drugoj polovini dana su registrovani lokalni pljuskovi i grmljavina u istočnim i središnjim područjima.

Temperature zraka izmjerene u 14 sati imale su sljedeće vrijednosti: Bjelašnica 12 stepeni, Ivan-sedlo i Sokolac 24, Kupres 26, Bihać i Neum 27, Gradačac, Sarajevo i Srebrenica 28, Livno, Prijedor, Sanski Most i Tuzla 29, Banja Luka, Bijeljina, Bugojno, Doboj i Zvornik 30, Trebinje 31, Stolac 33, Zenica i Čapljina 34 i Mostar 35 stepeni.

Upravo se čita:  Sarajevski advokat kojem je zapaljen Porsche: 'Nisam ni s kim u sukobu. Tražim da me država zaštiti'
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv

(Fena)

Izdvajamo

Izdvajamo

Mali maturanti zapalili krov škole

Mali maturanti podgoričke Osnovne škole "Vlado Milić" zapalili su krov te obrazovne ustanove tokom bakljade kojom su obilježavali kraj...

Još vijesti za vas