Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Stravičan zločin: Penzioneru smrskali glavu zbog 50 eura, navodno ga “tipovala” 17-godišnja djevojka s kojom je bio u vezi!

Preporučeno

Ilustracija
Ilustracija

Devizni penzioner Radiša Đorđević (66) iz sela Makce kod Velikog Gradišta ubijen je u svojoj kući tokom pljačke, a sumnja se da ga je “tipovala” njegova maloljetna djevojka Z. M. (17).

Misleći da Radiša ima dosta novca u kući, Zoran J. (26) i Draško B. (41) upali su u noći između subote i nedjelje u njegovu kuću, smrskali mu glavu bejzbol palicom i metalnom šipkom i oteli mu 50 eura, kreditne kartice i mobilni telefon, piše Informer.

Upravo se čita:  Preminuo otac Tošeta Proeskog: Tužnu vijest objavila kćerka Dora

Napadčima je određen pritvor zbog teškog ubistva, dok je Z. M. je predata sudiji za maloljetnike Višeg suda u Požarevcu zbog sumnje da je učestvovala u zločinu.

Prema nezvaničnim saznanjima lista, maloljetna Z. M. je duže vreme bila u emotivnoj vezi sa Radišom koji ju je obasipao poklonima.

To je ispričala dvojici poznanika koji su riješili da ga opljačkaju nadajući se da Radiša u kući krije veću količinu novca.

Upravo se čita:  Dvoje maloljetne djece ostalo bez majke: Ovo je žena koja je preminula nakon što ju je ljekar pustio na kućno liječenje

(Telegraf.rs)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Odzvonilo onima koji ne žele raditi? FBiH želi razdvojiti one koji traže posao od onih koji su na birou radi osiguranja

Hoće li Federacija BiH kroz novo zakonsko rješenje uspjeti riješiti dugogodišnje pitanje i izazov razdvajanja aktivnih tražitelja posla s...

Još vijesti za vas