Subota, 18 svibnja, 2024

Mladi Alen Halilović potpisao za Barcelonu

Preporučeno

Alen Halilović
Alen Halilović

Premda u Dinamu i Barceloni nitko nije želio službeno potvrditi vijest, mladi veznjak ‘modrih’ Alen Halilović po svemu sudeći na koncu ove sezone seli u redove jednog od najuglednijih svjetskih klubova Barcelone.

O transferu jednog od najdarovitijih hrvatskih nogometaša danas su u zagrebačkom hotelu Sheraton pregovarali direktor Katalonaca Raul Sanllehi i trener hrvatskog prvaka Zoran Mamić. Prema izvorima s Camp Noua Barca će za Halilovića platiti oko deset miliona eura odštete, te dodatnih pet kada Halilović debitira za prvu momčad Barce.

Upravo se čita:  Selektor Barbarez objavio spisak za Englesku i Italiju

“Svi trebamo biti svjesni da je on još dijete od 17 godina, nije zrela osoba i one možda nekima nesimpatične stvari treba pripisati tome. Ipak, on svojom kvalitetom zaslužuje pažnju Dinama, ali i cijelog svijeta. Ovim putem mu čestitam i neka samo ovako nastavi,” kazao je jučer trener Modrih nakon utakmice protiv Rijeke (2-2). Mladi nogometaš nakon utakmice na Kantridi nije želio pričati o Barceloni.

Upravo se čita:  Selektor Barbarez objavio spisak za Englesku i Italiju

El Mundo Deportivo je ekskluzivno objavio kako su predstavnici španjolskog klub razgovarali i s Alenovim roditeljima Sejadom i Vanessom dogovorivši sve detalje transfera. Kako navode Španjolci Barca će Halilovića gurnuti u B momčad kao što je učinila i s 20-godišnjim Denisom Suarezom kojeg su prošlog ljeta doveli iz Manchester Cityja.

Barcelona je navodno već ‘zakaparila’ i vratara Borussie Mönchengladbach Marc-Andrea ter Stegena (21), koji je obavio liječnički pregled i čeka se samo kraj sezone kako bi se vijesti službeno potvrdila. Barca za iduću sezonu planira na Camp Nou vratiti s posudbe iz Evertona 19-godišnjeg krilnog napadača Gerarda Deulofeua, te 21-godišnjeg veznjaka Rafinhu, koji je na posudbi u Celti Vigo.

Izdvajamo

Izdvajamo

Crnogorski amandmani rezoluciji o Srebrenici: Dodatno potvrđeno da se ne želi etiketa postaviti jednom narodu

Konačni tekst Rezolucije o Srebrenici usaglašen je jučer, a u odnosu na provobitni tekst on će sadržati i dva...

Još vijesti za vas