Nedjelja, 26 svibnja, 2024

Tino-Sven Sušić: Dokazati da nisam dobio poziv zbog prezimena

Preporučeno

Tino Sven Sušić
Tino Sven Sušić

Jedan od igrača koji je dobio poziv za prijateljsku utakmicu s Egiptom je i Tino-Sven Sušić koji će tako imati priliku da večeras debituje za najbolji nogometni tim BiH.

Tino Sušić ne krije da je prvi susret s igračima odličan a utisci i osjećanja pomiješani, prenosi internet portal Nogometnog saveza BiH.

– Svi su me zaista fino primili i utisci su odlični, samo sam malo nervozan jer sam se susreo s igračima koje sam gledao na televiziji, a sad sam tu sa njima – kazao je mladi Sušić.

Upravo se čita:  Amra jasno otkrila da li će Edin Džeko nastaviti nastupati za reprezentaciju BiH

Poziv za nastup za selekciju BiH je stigao nakon dobrih igara u Hajduku, a Sušić se nada da će imati priliku da se dokaže i u reprezentativnom dresu.

– Imam tremu, ali onu pozitivnu jer mi je ovo prvi poziv. No, ako dobijem priliku da igram to će proći. U klubu kad igraš to je nešto drugačije, ovdje su oko mene sve top igrači koji igraju u vrhunskim klubovima i mislim da će igrati s njima biti lakše, bez obzira što se radi o zahtjevnijim utakmicama – dodao je.

Upravo se čita:  Amra jasno otkrila da li će Edin Džeko nastaviti nastupati za reprezentaciju BiH

Navodi da se nada da će dobiti priliku da zaigra i dokaže da nije dobio poziv zbog prezimena.

– Kada imate prezime Sušić svi vas porede s ocem i stricem, ali sad to više ne slušam. Uvijek će biti ljudi koji će biti ljubomorni i svašta pričati, ali moje je da radim i treniram najbolje što mogu. Sad mi je to i dodatna motivacija da svima dokažem da mogu igrati za reprezentaciju – kazao je Tino-Sven Sušić.

Izdvajamo

Izdvajamo

Klanjana dženaza preminuloj porodilji Elviri : Tek rođeni sin dobio ime Elvir, po svojoj majci

Elviri Huskanović (29), porodilji koja je preminula nakon urednog poroda na putu za UKC Tuzla, danas je na Centralnom...

Još vijesti za vas