Srijeda, 24 travnja, 2024

Ovo su najgori načini za prekid veze

Preporučeno

Raskid nikada i nikome nije prijatan, ali postoji pravi način kako nekoga treba ostaviti i mnogo pogrešnih.
U moru pogrešnih, ovo su oni koji su definitivno najgori:

123Uz pomoć prijatelja

Ovo je jedan od najdjetinjastijih raskida koji postoji. Ako želite da raskinete s nekim, morate to uraditi sami. Prijateljica koju ste poslali da natukne ili kaže vašem dečku da više nećete biti zajedno sigurno nije presrećna zbog takvog zadatka, a ni dečku neće biti drago. Ako već mora da čuje da ga ostavljate, to mora da čuje od vas.

Preko Facebooka

Moderna tehnologija izvlači ono najgore u nama, pa nije rijetkost da neki ljudi odlučuju da objave raskid javno, preko Facebooka. Ova situacija je opravdana jedino ako je druga osoba bila toliko grozna da želimo da je kaznimo, ali ni tada nije najzrelija. Zamislite sebe u toj situaciji: Otvarate Facebook i dočeka vas obavještenje da više niste u vezi – grozno.

Post-it

Svi se sjećamo scene u kojoj Keri Bedšo nalazi post-it na kom ju je dečko odlučio da obavijesti kako ipak ne želi da bude s njom. Ovo je, osim što je pokazatelj velikog kukavičluka, jednostavno neukusno.

SMS

Djevojka koju dečko ostavi preko poruke više nikada neće biti mirna kada uzima mobilni u ruku. Svaka nova poruka u njoj će buditi strah da bi ista stvar mogla da se ponovi i s nekim novim dečkom, a ovo ne ide u prilog ni onom starom, koji na ovakav način ispada gad.

Nestajanje

Najgori način za ostavljanje osobe je jednostavno nestajanje. To najčešće rade muškarci koji su tolike kukavice da će se radije povući, zatvoriti u sobu i izbjegavati izlaske i prijatelje, samo kako ne bi morali da objašnjavaju djevojci da više ne žele da budu s njom. Ovo je definitivno najgora vrsta muškarca, a žena koja je tako ostavljena ni ne bi smjela da bude previše tužna, nego srećna jer se riješila kreten.

(Index)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Akcija “Piramida”: Više od 150 policajca vrši pretrese na 16 lokacija u BiH

Policijski službenici Granične policije Bosne i Hercegovine započeli su jutros realizaciju aktivnosti po operativnoj akciji kodnog naziva „Piramida“, čiji...

Još vijesti za vas