Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Što može biti pogubno za vašu vezu?

Nemojte propustiti

Za četvrtinu žena pokazivanje naklonosti na javnom mjestu izaziva nelagodu.

12345Kad jer riječ o filmovima, velike geste su jedini način da muškarac osvoji žensko srce. Ipak, muškarci, birajte lokaciju pažljivo! Izrazi ljubavi na javnom mjestu mogli bi vam se obiti o glavu.

Više od četvrtine žena osjeća se neugodno kad ih partner mazi ili čak drži za ruku u javnosti, a studija je otkrila da jedna od deset žena razmišlja o prekidu s muškarcem koji svoju ljubav u pretjeranoj količini pokazuje pred drugim ljudima.

Žene ne rade iznimku ni na Valentinovo. Dvije trećine ispitanih žena reklo je da neće biti nježnije prema svom partneru 14. veljače nego inače.

Anketa koju je stranica MSN provela na dvije tisuće žena otkrila je da ih se čak 28 posto osjeća neugodno kad su okružene drugim parovima koji javno izmjenjuju nježnosti. Bračni terapeut Tracey Cox kaže kako vjeruje da ljudi nisu nježni i ljubazni samo na Valentinovo, ali misli da su rezultati ankete odraz rastućeg cinizma prema komercijalizaciji Valentinova.

‘Javno iskazivanje ljubavi nije samo potaknuto prirodnom željom da muškarac dodirne svoju partnericu. Neki se dodiruju jer se žele osjetiti sigurnijima, drugi upozoravaju potencijalne suparnike.’

(Tportal.hr)

Pročitajte još

Izdvajamo

MUP KS kaznio Husniju sa 230 KM i oduzimanjem vozačke dozvole: Zbog njih je morao trčeći nositi dijete u bolnicu

Mladi policajac MUP-a Kantona Sarajevo kaznio je Husniju Kapo po članu 44,211,172 ZOBS-a i to sa ukupno 230 KM...

Možda vas zanima i ovo