Nedjelja, 14 travnja, 2024

Što može biti pogubno za vašu vezu?

Preporučeno

Za četvrtinu žena pokazivanje naklonosti na javnom mjestu izaziva nelagodu.

12345Kad jer riječ o filmovima, velike geste su jedini način da muškarac osvoji žensko srce. Ipak, muškarci, birajte lokaciju pažljivo! Izrazi ljubavi na javnom mjestu mogli bi vam se obiti o glavu.

Više od četvrtine žena osjeća se neugodno kad ih partner mazi ili čak drži za ruku u javnosti, a studija je otkrila da jedna od deset žena razmišlja o prekidu s muškarcem koji svoju ljubav u pretjeranoj količini pokazuje pred drugim ljudima.

Žene ne rade iznimku ni na Valentinovo. Dvije trećine ispitanih žena reklo je da neće biti nježnije prema svom partneru 14. veljače nego inače.

Anketa koju je stranica MSN provela na dvije tisuće žena otkrila je da ih se čak 28 posto osjeća neugodno kad su okružene drugim parovima koji javno izmjenjuju nježnosti. Bračni terapeut Tracey Cox kaže kako vjeruje da ljudi nisu nježni i ljubazni samo na Valentinovo, ali misli da su rezultati ankete odraz rastućeg cinizma prema komercijalizaciji Valentinova.

‘Javno iskazivanje ljubavi nije samo potaknuto prirodnom željom da muškarac dodirne svoju partnericu. Neki se dodiruju jer se žele osjetiti sigurnijima, drugi upozoravaju potencijalne suparnike.’

(Tportal.hr)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Sve je više onih sa “šest nula” na računu: Ovo je grad u BiH koji ima više od 150 milionera

Informacija koju je prije nekoliko mjeseci objavio BiznisInfo.ba, da u Živinicama ima više od 150 milionera, izazvala je pravu...

Još vijesti za vas