Utorak, 28 studenoga, 2023

Uhapšena žena koja je godinama nepozvana upadala na vjenčanja: Besplatno jela, pila i krala

Autor:Net.hr

U Alabami ju je policija povezala s krađama na čak devet različitih vjenčanja, a njezini prvi pohodi zabilježeni su još 2017. godine.

Preporučeno

Sandra Lynn Henson, 56-godišnja Amerikanka iz Mississippija, uhapšena je neki dan nakon što se ponovno nepozvana pojavila na jednom vjenčanju.

Ovaj put su je policiji navodno prijavili uzvanici, te je Šerifov ured okruga Pontotoc protiv nje podigao optužnice za sitnu krađu, neovlašteni ulazak te remećenje javnog reda i mira, prenosi net.hr.

Upravo se čita:  Motociklista skupo platio što je prkosio svim zabranama, ali i logikama: "Eno ga, pade!"

Nažalost, nije Henson tokom prethodnih godina dolazila na vjenčanja samo kako bi besplatno jela i pila, više puta je ulovljena kako krade kartice i novac iz torbica, a operirala je u nekoliko saveznih država, ponajviše u Alabami, u Mississippiju i u Tennesseeju.

U Alabami ju je policija povezala s krađama na čak devet različitih vjenčanja, a njezini prvi pohodi zabilježeni su još 2017. godine.

Upravo se čita:  Svečano otvoren bankomat, čak se zapjevalo

Henson je 2021. godine uhićena dok je krala kreditne kartice, novac i darove na jednom vjenčanju u okrugu Marshall, Mississippi, te joj je tom prigodom opozvana već prethodno izrečena uvjetna kazna.

Određena joj je zatvorska kazna u trajanju od pet godina, pa u ovom trenutku nije najjasnije kako se već našla na slobodi, pišu američki mediji.

Upravo se čita:  Domaćin smatra da ga je majstor odrao: Pustio vodu i uzeo mi je 75 KM! Ukupno su bili tri minuta u kući, naplatio je dnevnicu i za ovog što prstom nije mrdnuo

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Penzioner iz BiH mora u zatvor, uhvatili ga sa 800 grama heroina. Sastao se s dilerima

Državljanin BiH (67), nastanjen u Offenbachu proglašen je krivim nakon što je optužen da je prenosio drogu za narko...

Možda vas zanima i ovo