Subota, 18 svibnja, 2024

Horor priča iz hitne: ‘Djevojka je bila puna trakavica, migoljile su se i pokušavale pobjeći’

Preporučeno

tapeworm_wiki_692194S1

Liječnici na hitnom odjelu bolnice u američkoj saveznoj državi Floridi nedavno su ostali zaprepašteni kada su primili djevojku za koju se ispostavilo da je puna opasnih parazita.

Dovedena je zbog nesnosnih bolova u trbuhu i medicinske su sestre prvo pomislile da je možda trudna, no ultrazvuk je pokazao da nije. Ali pregledom su uočile da su joj crijeva prilično nabrekla i tek su u zahodu otkrile o čemu je zaista riječ.

Upravo se čita:  Njemačka povukla s tržišta suhe vrganje porijeklom iz Srbije - tvrde da su rizik po zdravlje

U stolici nesretnice otkrili su pravu hrpu živih trakavica, parazitskih crva koji u domaćinovom organizmu mogu živjeti godinama i narasti do nekoliko metara.

‘WC šolja ih je bila puna’, ispričala je medicinska sestra Maricar Cabral-Osorio za televizijsku emisiju ‘Neispričane priče hitne službe’. ‘Prizor je bio uistinu gnjusan. Neke su trakavice bile stvarno dugačke i migoljile su se pokušavajući pobjeći iz šolje’, opisala je Cabral-Osorio.

Upravo se čita:  Htio više, pa se prevario: Penzioner mora vratiti čak 160.000 KM u zavod za mirovinsko osiguranje

No, kao da prizor sam po sebi nije bio dovoljno šokantan, najveći je šok zapravo tek uslijedio. Ispostavilo se, naime, da je djevojka s parazitima u probavnom traktu završila jer je tako htjela njezina majka.

‘Svi smo se pitali kako su trakavice dospjele u nju, a onda smo vidjeli da joj je majka problijedjela’, dodala je Cabral-Osorio.

Upravo se čita:  Htio više, pa se prevario: Penzioner mora vratiti čak 160.000 KM u zavod za mirovinsko osiguranje

Neimenovana majka je u Meksiku kupila jajašca trakavice te je kćer natjerala da ih pojede kako bi smršavila i ostvarila bolji plasman na natjecanju za miss.

‘Trebala ti je pomoć da budeš malo mršavija prije nego odemo na natjecanje’, rekla je blijeda majka svojoj kćeri pokušavajući joj se izviniti.

Zasad nema informacija je li protiv majke pokrenut ikakav prekršajni ili kazneni postupak.

Izdvajamo

Izdvajamo

Za dvije sedmice ćemo opet vidjeti “crveno nebo iznad BiH”

Polarna svjetlost koja se prije nekoliko dana mogla vidjeti i na nebu iznad Bosne i Hercegovine ponovno će biti...

Još vijesti za vas