Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Zbog pijanog vozača, djevojka poginula u povratku s proslave mature

Preporučeno

Djevojka koja je tragično izgubila život namjeravala uskoro da se uda. – Zlo, zlo, zašto se moralo dogoditi tako veliko zlo – kaže majka.

jelena1Jelena Krklec (20) iz Čreta u Hrvatskoj stradala je u saobraćajnoj nesreći u četvrtak kada se s društvom vraćala s proslave mature. S teškim povredama prevezena je bolnicu, gdje je ubrzo umrla. U nesreći su povrijeđena i dva 18-godišnjaka.

Uzrok nesreće prebrza vožnja u alkoholiziranom stanju. Vozač, 20-godišnjak, kojem je izmjereno 1,36 promila alkohola u krvi, u zavoju je izgubio kontrolu nad autmobil i udario u dvorišnu ogradu od koje se odbio i zatim stražnjim dijelom automobila udario u betonski stup. I preminula putnica i dvojica povrijeđenih 18-godišnjaka sjedili su na stražnjem sjedalu. Društvo se vraćalo kući s “norijade”, tradicionalnog okupljanja maturanata povodom završetka školovanja.

Upravo se čita:  Sastanak stranaka Trojke i ambasadora PIC-a: Uz međunarodni angažman postoji šansa za izlazak iz trenutne krize

Vozač S. G. (20) je ujutro je uhapšen i sproveden pritvorskom nadzorniku, gdje se nad njim provodi kriminalistička istraga, nakon čega slijedi kaznena prijava državnom odvjetništvu.

– Zlo, zlo, zašto se moralo dogoditi tako veliko zlo! Zašto se moraju događati takve stvari i zašto tako mladi ljudi moraju otići s ovoga svta – jedva je sa suzama u očima prozborila majka Marija, koja uz Jelenu ima i još dva sina od 17 i 18 i kćer od 14 godina.

Upravo se čita:  Šta se krije iza priča o sukobu u Bosni i Hercegovini?
Roditelji su shrvani (Foto: 24sata.hr)
Roditelji su shrvani (Foto: 24sata.hr)

Željela biti policajka

Jelena je prošle godine završila srednju školu za farmaceutsku tehničarku. Bila je uvijek vedra i vesela i na jesen je, nakon što je uspješno prošla većinu testova i provjera, namjeravala upisati Policijsku akademiju u Zagrebu.

Jelenin dečko Albin Antolić koji stanuje u istome selu, rekao je da je Jelena s njim zajedno živjela već dvije godine i namjeravali su uskoro i da se vjenčaju. Automobilom je upravljao dečko njegove sestre koji je zbog svega doživio strašan šok.

Upravo se čita:  Sretan kraj potrage: Pronađena Tijana koja je nestala u martu

(Večernji.hr)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Dvoje maloljetne djece ostalo bez majke: Ovo je žena koja je preminula nakon što ju je ljekar pustio na kućno liječenje

Nataša Žabić (44) iz Sremske Mitrovice je preminula je prošlog četvrtka nakon što ju je ljekar pustio na kućno...

Još vijesti za vas