Subota, 4 svibnja, 2024

Učiteljica napisala ‘užas’ na zadatak jednog učenika, evo kako su joj roditelji odgovorili

Preporučeno

Iako su mnogi u komentarima osudili ovakav način razgovaranja sa mališanima, bilo je i onih koji su nagađali da dijete ide u treći razred, te da je ovakav način pisanja stvarno skandalozan

Na Facebook stranici Podgorički vremeplov, osvanula je fotografija sveske jednog učenika u kojoj se nalazila “ocjena” diktata od strane učiteljice koja je učenikov rad okarakterisala kao “užasan”.

Ova konstatacija isprovocirala je roditelje mališana koji su ispod njenog mišljenja i potpisa, ostavili i svoje, zbog čega se na društvenim mrežama povela prava polemika – da li je ovakav način ocjenjivanja učenika, više demoralizuje ili ohrabruje mališane da budu bolji?

Foto: Facebook

“Ovako se ne daje volja za školu. U moje vrijeme pisalo se ‘nije dobro, vježbaj’. A užas je za nastavnicu koja je ovo napisala jer ovo je vaš posao da učite djecu” napisao je roditelj razočaran u pedagoški pristup ove učiteljice.

Iako su mnogi u komentarima osudili ovakav način razgovaranja sa mališanima, bilo je i onih koji su nagađali da dijete ide u treći razred, te da je ovakav način pisanja stvarno skandalozan, zbog čega bi roditelji morali više da rade sa svojim djetetom.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Snižene cijene peleta i ogrevnog drveta

Cijene peleta i ogrevnog drveta u entitetu Republici Srpskoj znatno su opale, a građanima se preporučuje da sada, ako...

Još vijesti za vas