Subota, 18 svibnja, 2024

Poznati novi detalji: Melina i Haris Džinović navodno se razvode zbog drugog muškarca

Preporučeno

Kako pišu mediji, odnos između Meline i Haris narušen je nakon useljenja u novu kuću, a kraj ljubavi navodno se desio zbog drugog muškarca.

Bosanskohercegovački pjevač Haris Džinović i njegova supruga Melina razvode se navodno zbog drugog muškarca.

Par se nakon 22 godine ljubavi i 10 godina braka odlučio na razvod, a srbijanski mediji navode i jedan značajan razlog.

Naime, odnos između Meline i Haris narušen je nakon useljenja u novu kuću, a kraj ljubavi navodno  se desio zbog drugog muškarca.

Upravo se čita:  Pjevač iz BiH priznao: Pokušao sam sebi oduzeti život!

“Haris i Melina su dugo, skoro tri godine gradili luksuznu nekretninu na Senjaku i čim su se uselili, počeli su loši odnosi. U estradnim krugovima se šuškalo da u njihovom braku već godinu dana nešto ne štima i da su zahladili odnos. Navodno je sve puklo kad su se uselili u novu kuću. Šuška se i da je u pitanju drugi muškarac”, tvrdi izvor blizak paru.

Upravo se čita:  Pjevač iz BiH priznao: Pokušao sam sebi oduzeti život!

Izvor tvrdi i da se par pokušao pomiriti i izgladiti odnos prije mjesec dana, ali su ubrzo nakon toga riješili i da se raziđu.

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje djece, kćerku Đinu i sina Kana, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

Izdvajamo

Izdvajamo

Lokomotiva udarila vozilo na prelazu: Mašinovođa počeo da koči ali se udes nije mogao izbjeći

Lokomotiva Željeznica Republike Srpske naletjela je danas na putnički automobil na prelazu na izlazu iz opštine Modriča, ali povrijeđenih...

Još vijesti za vas