Petak, 17 svibnja, 2024

Haos u autobusu koji je vozio iz Njemačke za BiH: Pijani pjevač navodno vrijeđao putnike, žene nazivao pogrdnim imenima

Preporučeno

Kalač je navodno tokom cijelog puta konzumirao pivo i vino, te je dobacivao ostalim putnicima - naročito ženama koje je, tvrde njegovi saputnici, nazivao pogrdnim imenima.

Brojni regionalni mediji donose vijest o nedoličnom ponašanju poznatog folk pjevača Seje Kalača na putu iz njemačkog Duisburga ka Mostaru.

Kalač je bio u društvu svog tjelohranitelja i ostalih putnika koji su krenuli autobusom ka Mostaru, a putovanje se odvijalo po noći kako bi putnici lakše podnijeli višesatni transport prema našoj zemlji.

Kalač se iz Duisburga vraćao sa nastupa, a kako su za portal Crna Hronika izjavili očevici, tokom cijelog putovanja konzumirao je alkohol i ponašao se vulgarno.

Upravo se čita:  Pjevač iz BiH priznao: Pokušao sam sebi oduzeti život!

Sejo Kalač je navodno tokom cijelog puta konzumirao pivo i vino, te je dobacivao ostalim putnicima – naročito ženama koje je, tvrde njegovi saputnici, nazivao pogrdnim imenima.

Kalača je opominjao čak i vozač, a putnici su već u Austriji bili spremni da pozovu policiju, kako bi ga izbacili iz autobusa.

Situacija se na kraju ipak smirila, a nakon dolaska u BiH, poznati pjevač je izašao u Bugojnu, odakle su ostali putnici na miru nastaviili svoje putovanje.

Upravo se čita:  Pjevač iz BiH priznao: Pokušao sam sebi oduzeti život!

Sejo Kalač se još uvijek nije oglasio o ovom incidentu, ali je njegov tjelohranitelj za Telegraf izjavio: “Komentar je suvišan, preuveličali su sve”.

Izdvajamo

Izdvajamo

Mali maturanti zapalili krov škole

Mali maturanti podgoričke Osnovne škole "Vlado Milić" zapalili su krov te obrazovne ustanove tokom bakljade kojom su obilježavali kraj...

Još vijesti za vas