Subota, 9 prosinca, 2023

Kolinda je kao vino, zahvaljujući ovoj hit dijeti smršala je čak 30 kilograma

Zahvaljujući rezultatima do kojih je liposukcijska dijeta dovela Kolindu, 2019. je baš ta dijeta, uz ketogenu, bila najpopularnija po broju pretraživanja na Googleu.

Preporučeno

Svaka nova fotografija Kolindi Grabar-Kitarović, bivšoj predsjednici Hrvatske, donese hrpu laskavih komplimenata i komentara na društvenim mrežama.

Za Kolindu se slobodno može reći da je kao vino, što starija to bolja. Godinama ima idealnu liniju, što se jasno vidi kada se uporedi njen izgled 2017. godine i danas.

Prije pet godina otkriven je recept njenog izgleda. Naime, tada je u medijima objavljeno da se bivša hrvatska predsjednica odlučila za liposukcijsku dijetu poznatog nutricioniste Kenana Mandre.

Upravo se čita:  Voditeljica Merima Šemić-Prguda o napuštanju BiH: "Srce se slomi jer je to sve što vi jeste. I to je tužno. I ljuta sam, beskrajno"

Dijeta se provodi 14 i 21 dan, ovisno o tome koliko kilograma želite izgubiti. Nakon 14 dana dijete uzima se pauza od 14 dana.

Dijeta se sastoji od tri obroka dnevno, zabranjeni su slatkiši i hljeb. Glavni obrok u danu je večera koja se temelji na mesu, ribi i kuhanom povrću. Doručak i ručak zamijenjeni su shakeovima različitih okusa, uz dodatke prehrani. Salate su dopuštene uz večeru, dok su voće i ugljikohidrati zabranjeni. Izbjegava se i fizička aktivnost, iako je Kolinda u nekoliko navrata rekla da ona uprkos tome vježba.

Upravo se čita:  Djevojka našla sebi muža na oglasima za polovne automobile: Stigla joj je ova poruka, a onda je uslijedio niz sudbinskih događaja!

Kolinda je iz svoje prehrane izbacila polugotovu hranu, bijelo brašno i šećer, a konzumirala je puno mesa, ribe i povrća te maslinovog ulja. Također, hrana koju je jela nije bila pržena.

Zahvaljujući rezultatima do kojih je liposukcijska dijeta dovela Kolindu, 2019. je baš ta dijeta, uz ketogenu, bila najpopularnija po broju pretraživanja na Googleu.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Nakon incidenta koji je zabrinuo region: Policija otkrila ko je muškarac koji je pokušavao nagovoriti djecu da s njim uđu u automobil

Radnici Policijske uprave istarske otkrili su ko je muškarac koji je u Pazinu i Trvižu pokušavao nagovoriti djecu da...

Možda vas zanima i ovo