Srijeda, 29 studenoga, 2023

Ronaldo potvrdio dolazak u Zenicu: ”Uvijek sam na raspolaganju svojoj reprezentaciji”

"Naravno da ću ići u Bosnu i Hercegovinu, ali ne znam šta će odlučiti selektor. Uvijek sam dostupan da pomognem nacionalnom timu i volim to raditi, i šta god selektor želi, to ćemo učiniti. Sva 24 igrača spremna su pomoći", izjavio je Ronaldo.

Preporučeno

Cristiano Ronaldo je s dva gola vodio Portugal do sinoćnje pobjede nad Slovačkom (3:2), koja je njegovoj reprezentaciji donijela plasman na EURO 2024.

Kapiten Portugala je nakon utakmice potvrdio kako će biti na raspolaganju selektoru svog tima Robertu Martinezu u narednoj utakmici protiv Bosne i Hercegovine u Zenici.

“Naravno da ću ići u Bosnu i Hercegovinu, ali ne znam šta će odlučiti selektor. Uvijek sam dostupan da pomognem nacionalnom timu i volim to raditi, i šta god selektor želi, to ćemo učiniti. Sva 24 igrača spremna su pomoći”, izjavio je Ronaldo.

Upravo se čita:  Ukrajinski portal objavio skandaloznu priču: "Samo Džeko igra normalno, a ostali igrači plaćaju do 20.000 eura za nastup u reprezentaciji"

Dotakao se Ronaldo i nastupa na Evropskom prvenstvu, koje će naredne godine biti održano u Njemačkoj.

“EURO 2024? Nadam se da ću biti tamo. Još ima puno vremena. Nadam se da neću imati nikakvih problema. Kad kažem problema, mislim na povrede ili neke druge poteškoće. Nadam se da ću igrati. Ima puno utakmica s Al Nasrom i čak za Portugal, i nadam se da neću imati nikakvih problema.”

Upravo se čita:  Ukrajinski portal objavio skandaloznu priču: "Samo Džeko igra normalno, a ostali igrači plaćaju do 20.000 eura za nastup u reprezentaciji"

Ronaldo je prokomentarisao i podvig od 200 međunarodnih utakmica za svoju selekciju.

“Vrlo sam sretan. Nikada nisam mislio da ću dostići ovaj broj. Već sam na 203. To me motivira da nastavim. Ovi mali koraci me potiču da nastavim igrati za Portugal”, dodao je.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Evropska komisija objavila kartu na kojoj se BiH “crveni”: “Ovo je oštro upozorenje”

Evropska komisija na društvenim je mrežama objavila kartu kojom želi upozoriti na klimatske promjene, a na njoj se posebno...

Možda vas zanima i ovo