Nedjelja, 19 svibnja, 2024

Kotor Varoš: Ante (45) ubio bivšu suprugu Eminu (22), pa izvršio samoubistvo

Preporučeno

Foto: Arhiv
Foto: Ilustracija

U Vrbanjcima kod Kotor Varoši dogodio se ubistvo i samoubistvo bivših supružnika.

Naime, Ante Č.  (1969.) ubio je svoju bivšu suprugu Eminu K.  (1992.), potvrđeno je u banjalučkoj policiji.

Tijela bivših supružnika pronašla je policija u dnevnom boravku Ante Č. , a nakon što su jučer postupili po zaprimljenoj prijavi o nestanku Emine.

Obilaskom porodične kuće njenog bivšeg supruga Ante Č.  uočili su dva beživotna tijela u dnevnom boravku kuće u Kotor Varoši.

Upravo se čita:  Užas u Foči: Muškarac prvo ubio suprugu, pa izvršio samoubistvo

Zbog sumnje da je izvršeno ubistvo i samoubistvo, obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka, koji je istog dana zajedno s policijskim službenicima i mrtvozornikom izvršio uviđaj.

Tokom uviđaja je utvrđeno da je najvjerovatnije Ante Č.  pucnjem iz pištolja ubio bivšu suprugu, nakon čega je istim oružjem izvršio samoubistvo, pucnjem u predjelu glave.

Upravo se čita:  Anel Bećirović nije se izjasnio o krivici za ubistvo Emire Maslan: Sud konstatirao “nije kriv”

Dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka naredio je obdukciju beživotnih tijela stradalih i prikupljanje svih informacija u vezi sa spomenutim događajem.

Izdvajamo

Izdvajamo

Vlasnik kompanije Bingo posudio novac Fočaku: Da me zovne u pola noći i kaže “Goci, treba mi bubreg, ja bih mu dao zbog njegove...

Vlasnik kompanije Bingo Tuzlak Senad Džambić novčanom pozajmicom pomogao je vlasniku firme Pavgord Fočaku Gordanu Pavloviću da postane većinski...

Još vijesti za vas