Nedjelja, 19 svibnja, 2024

Njemačka televizija o užasu o kome se šutjelo: Neobilježeni avioni ispuštaju strahovite otrove u vazduh!

Preporučeno

Ilustracija
Ilustracija

Na njemačkoj nacionalnoj televiziji ZDF puštena je, u udarnom terminu emisija o tragovima opasnih hemikalija koje ispuštaju neobilježeni avioni.

I dok mnogi i dalje ne vjeruju da neobilježeni avioni kruže našim nebom i zaprašuju atmosferu raznim otrovima, u europskim zemljama se o tome otvoreno govori.

Naime, tragovi hemikalija na nebu svakim danom sve su vidljiviji a pritisak javnosti posljednjih nekoliko godina postao je prevelik za vlasti koje su šutile i izmišljale razne izgovore kojima su pokušali da zataškaju stvarnost svih ovih godina.

Klupko je počelo da se odmotava, vlasti nisu u mogućnosti da šute pa su zaključili da je bolje polako da se izađe sa činjenicama. Naravno, u emisiji nije data cijela istina nego polu-istina jer bi prava istina stvorila paniku u javnosti. Ovako polu-istinom umiruju javnost i na sav glas govore kako se to radi zbog budućnosti čovječanstva.

Nevjerovatno, ali istinito. Naime, u javnosti je prikazana emisija o tragovima hemikalija u kojima se priznaje njihovo postojanje.

Oni govore o stvaranju mreže otrova oko planete, ali i tvrde da zapravo time sprečavaju Sunce da nas previše grije. U pitanju je globalno zagrijevanje, kako kažu, pa moraju da stvore određenu vrstu zaštite koja bi bila između Sunca i Zemlje. I tako uvjeravaju ljude da su ovi tragovi raznih hemikalija i otrova zapravo humani i da nema njih, Sunce bi nas spržilo.

Pitanje je samo kako su mislili da će neko u to povjerovati. Nijemci su u emisiji javnosti priznali kako postoje neoznačeni avioni koji nose i puštaju sumpor koji se navodno u avionu spaljuje i pod visokim temperaturama pretvara u sumpor dioksid.

Oni tvrde da sumpor-dioksidom spriječavaju zagrijavanje tj. kako kažu spriječavaju Suncu da pretjerano zagrije Zemlju. Oni prave takozvani hladni omotač oko naše planete ali i isto tako tvrde da taj nadasve vrlo otrovni sumpor-dioksid i njegove čestice nemaju snagu da padnu na Zemlju.

Reporter se u jednom trenutku pita kako je moguće da u atmosferu ubacujemo sumpor-dioksid koji je užasno otrovan, ali odgovora na to nema. Naime, Nijemci govore kako je neophodno braniti Suncu da previše grije ljude i planetu. Oni zapravo ne dozvoljavaju sunčevoj svjetlosti i toploti da dođu na Zemlju.

Ne prskaju oni samo sumpor-dioksid. Otrovi koje još puštaju u atmosferu da pada po nama su i aluminijum, razni virusi i teški metali kojima je zadatak doslovno da sprže sve prirodno, unište zemlju i učine je pogodnom samo za GMO.

Istinu o tragovima ovih hemikalija priznala je osim njemačke televizije i švedska političarka Pernila Hagberg, lider stranke Zelenih.

“Ti dugi bijeli mlazevi, oblačne sumaglice na plavom nebu, iz neobilježenih aviona nisu uobičajeni mlazevi”, rekla je Hagberg i dodala da je zaprašivanje zajednički poduhvat CIA i NSA.

Izdvajamo

Izdvajamo

Vlasnik kompanije Bingo posudio novac Fočaku: Da me zovne u pola noći i kaže “Goci, treba mi bubreg, ja bih mu dao zbog njegove...

Vlasnik kompanije Bingo Tuzlak Senad Džambić novčanom pozajmicom pomogao je vlasniku firme Pavgord Fočaku Gordanu Pavloviću da postane većinski...

Još vijesti za vas