Utorak, 5 prosinca, 2023

Iron Puki napadnut u Sarajevu: “Adnan Redžović me napao, idem da ga prijavim policiji”

Autor:N1

“Dobio sam teške tjelesne povrede. Udario me više se i ne sejćam kako, ne znam koje strane sam prolazio, Adnan Redžović nešto mi je dobacio i onda me udario. Sada idem u policiju da ga prijavim”, kazao je Puhalo

Preporučeno

Bh. bokser Edin Puhalo tvrdi da je napadnut u Sarajevu, te da mu je povrede nanio bivši bokser Adnan Redžović. U prilog tome N1 televiziji je dostavio i fotografije, ali i nalaz i mišljenje sa Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.

Popularni Iron Puki završio je na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajeva, nakon što ga je prema njegovim tvrdnjama napao Redžović u prostorijama Općine Centar, kada je stigao na potpisivanje ugovora, kojim sarajevska općina nagrađuje uspješne sportiste.

Upravo se čita:  Poznat identitet bivšeg policajca koji se danas ubio na Rostovu

“Dobio sam teške tjelesne povrede. Udario me više se i ne sejćam kako, ne znam koje strane sam prolazio, Adnan Redžović nešto mi je dobacio i onda me udario. Sada idem u policiju da ga prijavim”, kazao je Puhalo za N1.

Puki je najavio i da očekuje da će nadležne institucije procesuirati napad na njega i da je ovo sramota za bh. boks.

Upravo se čita:  Dok je trajala potraga za ubijenom 14-godišnjakinjom: Osumnjičeni za ubistvo bio aktivan na Facebooku

“U 11:30 MUP-u je prijavljeno od uposlenika Općine Centar da je u holu došlo do sukoba dvojice muškaraca, nakon čega je muškarac E.P. upućen na utvrđivanje stepena povreda”, odgovorili su iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevoa za N1.

U nastavku Puhalo je dostavio nalaz i mišlenje sa KCUS-a i priložio kao dokaz utvrđenih povreda.

Upravo se čita:  Otkrivena lokacija na kojoj je ubijena 14-godišnja djevojčica Vanja

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Ministar o jednokratnoj pomoći iz EU: Uvjete ispunilo 152.488 domaćinstava, slijedi utvrđivanje finalne liste i iznosa

Federalni ministar rada i socijalne politike Adnan Delić je u obraćanju javnosti kazao da pravo na pomoć Evropske unije...

Možda vas zanima i ovo