Nedjelja, 19 svibnja, 2024

Priča iz Nice sa sretnim završetkom

Preporučeno

Jedna mlada žena porodila se tokom terorističkog napada na promenadi u Nici. Televizijski kanal BFMTV izvjestio je da je ova trudnica došla da gleda vatromet na glavnoj promenadi, a uslijed šoka izazvanog haosom na ulici počele su kontrakcije.

Preplašena žena uspjela je nekako da dođe do jednog restorana čije osoblje joj je pomoglo da se sakrije u kuhinji dok je napad trajao.

Upravo se čita:  Htio više, pa se prevario: Penzioner mora vratiti čak 160.000 KM u zavod za mirovinsko osiguranje

„Osoblje restorana ju je smjestilo u kuhinju gdje se u prisustvu ljekara, koji se srećom našao u blizini, porodila. Spasilački tim je nju i dijete kasnije odveo u bolnicu”, izvjestila je ova televizija.

U terorističkom napadu u Nici u četvrtak uveče poginule su 84 osobe, a desetine njih je ranjeno.

Za zločin je osumnjičen 31-godišnji muškarac porijeklom iz Tunisa kojeg je policija ubila. Odgovornost za napad preuzela je teroristička organizacija ID.

Izdvajamo

Izdvajamo

Vlasnik kompanije Bingo posudio novac Fočaku: Da me zovne u pola noći i kaže “Goci, treba mi bubreg, ja bih mu dao zbog njegove...

Vlasnik kompanije Bingo Tuzlak Senad Džambić novčanom pozajmicom pomogao je vlasniku firme Pavgord Fočaku Gordanu Pavloviću da postane većinski...

Još vijesti za vas