Ponedjeljak, 4 prosinca, 2023

Tragedija u Zavidovićima: “Aida bila radnica u pekari, a Mersud kuhar u restoranu”

Preporučeno

Tokom večernjih sati dogodila se porodična tragedija u bosanskohercegovačkom gradu Zavidovići.

Kako javlja portal Crna-Hronika dogodila se likvidacija i samoubistvo u lokalnoj pekari. Pripadnici MUP-a ZDK PS Zavidovići izašli su na teren kao i pripadnici Hitne pomoći koji su nažalost mogli samo konstatovati smrt.

Tragedija se dogodila u ulici “Zlatnih ljiljana” u pekari Central.

Kako piše pomenuti portal, Mersud H. upucao je radnicu pekare Aidu D. a onda sebe. Navodno su bili u ljubavnoj vezi. Mersud je bio kuhar u poznatom restoranu u Zavidovićima. Također bio je lovac u lokalnom lovačkom društvu, posjedovao je vatreno oružje. Iza njega ostalo je dvoje djece. Bio je razveden.

Upravo se čita:  Detalji tragedije koja je potresla BiH: Poznat identitet poginulog vozača kamiona, inspekcija na terenu

Nesretna Aida bila je dugogodišnja radnica “Central” pekare. Također i iza nje ostalo je dvoje maloljetne djece. Bila je razvedena. Nezvanično saznajemo da je Mersud pokušao likvidirati još jednog radnika pekare koji je bio s Aidom u smjeni, ali na sreću nije ga pogodio.

Mještani pretpostavljaju da je ljubomora motiv nemilog događaja.

Mjesto na kojem se dogodila tragedija (Screenshot)

Iz MUP-a ZDK potvrđena je ova informacija.

Upravo se čita:  Slučaj u BiH: Iz automobila ukradena torba s većom količinom novca

“U 21:17h sati policijska uprava PS Zavidovići dobila je prijavu da je u ulici “Zlatnih ljiljana” u pekari Centra došlo do upotrebe vatrenog oružja. U objektu su zatečena dva beživotna tijela muške i ženske osobe.” – potvrdio je za portal Crna-Hronika Elvedin Fišek portparol MUP-a ZDK.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Tajna imovine bivšeg sarajevskog načelnika Ibrahima Hadžibajrića

Nekadašnji prvi čovjek sarajevske Općine Stari Grad počeo je ulagati u nekretnine u BiH i Hrvatskoj nakon što je...

Možda vas zanima i ovo